U mag het zeggen

Badkamermeubelen hebben vaak standaard afmetingen. Misschien herkent u het: u heeft het  badkamermeubel van uw dromen gevonden, maar … het is net te smal, te diep, te hoog of noem maar op. En wilt u iets anders, dan bent u genoodzaakt om naar een heel ander type of merk over te schakelen. Terwijl u uw keuze eigenlijk al gemaakt had! Dat is met de Modulo-serie verleden tijd. U mag zeggen hoe u het hebben wilt, de mogelijkheden zijn ontelbaar!

Hoe werkt dat?

U kunt uw badkamermeubel helemaal naar eigen wens samenstellen. Geloof het of niet, maar er zijn zo’n 850.000 verschillende combinatiemogelijkheden. En alsof dat nog niet genoeg is, breidt het assortiment zich steeds verder uit. Als u binnen de Modulo-serie niet kunt slagen, dan weten wij het ook niet meer…U kunt kiezen voor wat betreft kleur, maat, type, en soort handgreep van het meubel. En vervolgens kiest u het materiaal, de maten en de vormgeving van de wastafel.

combinatiemogelijkheden-1.png

De mogelijkheden

Bij het samenstellen van uw eigen favoriete badkamermeubel, doorloopt u een aantal stappen. Dat begint met het type badkamermeubel. Wilt u een meubel met wastafel of een meubel met een wastafelblad waarop u later een waskom kunt plaatsen? Daarna komen de maten aan de orde: u stelt de breedte en de diepte vast. Vervolgens heeft u de keuze uit één of twee enkele of (drie)dubbele lades. Dan volgt de kleur van het meubel: hoogglans wit, zwart, bruin, grijs eiken of eiken met voelbare houtstructuur. Ten slotte zijn er nog acht verschillende handgrepen waaruit u een keuze kunt maken.

Wastafel materialen

Als u het meubel heeft ontworpen, is het tijd om er een wastafel bij te kiezen. In de Modulo-serie vindt u zeker iets naar uw smaak. Er zijn keramische wastafels, maar ook exemplaren van natuursteen, of mineraalmarmer. Wilt u echt iets bijzonders, kies dan voor glas. De maat bepaalt u natuurlijk zelf, er zijn verschillende mogelijkheden variërend van 500 tot 1400 mm, afhankelijk van de materiaalsoort.

combinatiemogelijkheden-2.png

Bijpassende kasten

Met bijpassende zijkasten in de badkamer creëert u meer opbergruimte. Ideaal voor handdoeken, scheergerei, make-up en allerlei andere toiletartikelen. De zijkasten in de Modulo-serie zijn er in verschillende maten: medio, lungo en grande. De kleuropties zijn natuurlijk dezelfde als die bij de wastafel-badkamermeubels: hoogglans wit, zwart, bruin, grijs eiken of eiken met voelbare houtstructuur. U mag zeggen of de deur naar links of naar rechts open moet draaien.

Alles naar wens

Als u alle keuzes hebt gemaakt, is het badkamermeubel van uw dromen een feit. Alles naar wens, met de Modulo-serie. Wat zal dat mooi staan in uw eigen badkamer!