Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Alle blog categorieën

Badkamerstijl: de minimalistische badkamer met een vleugje luxe

Maandag 28 oktober 2019

Houdt u ook zo van een ruimtelijke en opgeruimde badkamer? In deze blog laten we u de minimalistische badkamer zien die is ondergedompeld in luxe.


Badkamerstijl: een warme industriŽle badkamer

Vrijdag 25 oktober 2019

Wilt u een stoere ťn warme badkamer creŽren? Lees in deze blog hoe u een warme industriŽle badkamer kunt verwezenlijken.


Hal make-over: een mooie binnenkomer met decortegels

Woensdag 23 oktober 2019

Maak van uw hal net als Sjaartje hťt visitekaartje van uw interieur. Laat u inspireren door haar hal make-over met Portugese tegels als blikvanger.


7 tips voor een kindvriendelijke badkamer

Maandag 21 oktober 2019

Heeft u kinderen? Zorg dan voor een veilige en praktische badkamer. Lees onze 7 tips voor het creŽren van een kindvriendelijke badkamer.


In mediterrane sferen met Portugese tegels

Donderdag 17 oktober 2019

Portugese tegels creŽren een unieke en stijlvolle sfeer in een ruimte. Ontdek hoe u ze kunt toepassen in uw interieur. Laat u inspireren in deze blog.


Maxaro make-over: droom weg bij de nieuwe badkamer van Erik & Marius

Dinsdag 15 oktober 2019

In onze blogserie Maxaro make-over zijn onze klanten aan het woord. Recent spraken we met Erik en Marius over de verbouwing van hun badkamer. Lees alles over de make-over en droom weg bij het eindresultaat.


De designradiator als warme eyecatcher in huis

Vrijdag 11 oktober 2019

Vindt u radiatoren een doorn in het oog? Kies dan voor een designradiator. Deze biedt meer dan alleen zijn functionaliteit. In deze blog ontdekt u alles over de meerwaarde van een designradiator.


Voor elke woonstijl een bijpassende vloer

Woensdag 09 oktober 2019

CreŽer de juiste sfeer in huis met de vloer als basiselement voor uw woonstijl. In deze blog leest u alles over de vloer die aansluit bij de gewenste stijl in uw interieur.


Mix & match aan tafel: zo combineert u eetkamerstoelen met elkaar

Vrijdag 04 oktober 2019

Breng meer kleur en dynamiek in het interieur door diverse stoelen te combineren. Lees in onze blog hoe u eetkamerstoelen mixt en matcht op een manier die bij u past.


Houtlook tegels maken de sfeer in uw badkamer

Dinsdag 01 oktober 2019

Wilt u de natuurlijke en warme uitstraling van hout in uw badkamer? In deze blog laten we u zien hoe u met houtlook tegels deze fijne sfeer creŽert.


8x slimme opbergers voor de badkamer

Dinsdag 24 september 2019

Niets is zo fijn als een goed georganiseerde badkamer. In deze blog laten we u 8 slimme opbergers voor de badkamer zien. Zo maakt u van een chaotische plek in een handomdraai een oase van rust.


Maxaro opent megastore in The Wall in Utrecht

Dinsdag 17 september 2019

Na het enorme succes van de winkelformule in Roosendaal breidt Maxaro uit met een megastore in The Wall in Utrecht. De vestiging opent medio februari volgend jaar.


Pin en Win: 100 euro shoptegoed voor uw favoriete vloertegels

Woensdag 04 september 2019

Doe mee met onze Pinterest actie door uw favoriete vloertegels te pinnen en maak kans op Ä100 shoptegoed bij Maxaro. Bekijk hoe u mee kan doen!


Maxaro lanceert medio 2020 een innovatieve keukenformule

Vrijdag 30 augustus 2019

Maxaro lanceert medio 2020 een innovatieve keukenformule. Met deze formule neemt Maxaro een unieke positie in de markt in en zet het bedrijf een nieuwe standaard voor keukens.


Maxaro make-over: bekijk de stijlvolle woning van Antoine en Mario

Dinsdag 20 augustus 2019

In onze blogserie Maxaro make-over zijn onze klanten aan het woord. Laat u ditmaal verrassen door de stijlvol ingerichte woning van Antoine en Mario.


1...