We zijn weer open! Lees alles over onze maatregelen. ×

Alle blog categorieën

Maxaro doet er alles aan om u blijvend maximaal te laten slagen

Donderdag 29 april 2021

In onze showrooms staan de deuren wagenwijd open om u zonder winkelafspraak te mogen ontvangen. Lees hier hoe wij u ook in deze bijzondere tijd maximaal laten slagen.


Wat kost een nieuwe badkamer?

Vrijdag 05 maart 2021

De prijs van een badkamer hangt af van verschillende factoren. Bekijk hier de verschillende factoren en ontdek waar u op kunt besparen!


In mediterrane sferen met Portugese tegels

Dinsdag 05 januari 2021

Portugese tegels creλren een unieke en stijlvolle sfeer in een ruimte. Ontdek hoe u ze kunt toepassen in uw interieur. Laat u inspireren in deze blog.


Badkamerstijl: de luxe designbadkamer

Maandag 04 januari 2021

Houdt u ook zo van een ruimtelijke en opgeruimde badkamer? In deze blog laten we u de designbadkamer zien die is ondergedompeld in luxe.


Badkamerstijl: de moderne badkamer

Woensdag 30 december 2020

De moderne stijl heeft een tijdloze uitstraling. In onze blog leest u de verschillende mogelijkheden die passen in een moderne badkamer.


De 6 populairste badkamerstijlen van nu

Dinsdag 01 december 2020

Gaat u binnenkort de badkamer verbouwen of voorzien van een make-over? In onze blog vertellen we u alles over de populairste badkamerstijlen van dit moment.


Bij Maxaro is het elke dag Black Friday

Donderdag 19 november 2020

Bij Maxaro vieren we elke dag Black Friday. U profiteert bij ons dag in, dag uit van de scherpste prijs.


8 tips voor een originele badkamer

Donderdag 22 oktober 2020

Er zijn talloze mogelijkheden om een badkamer in te richten. In deze blog geven we u 8 tips om de ruimte een originele touch te geven.


De laatste trends op het gebied van badkamermeubels

Donderdag 15 oktober 2020

Bent u benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van badkamermeubels? Lees dan onze blog boordevol inspiratie.


6 voordelen van een douchecabine

Dinsdag 13 oktober 2020

Een douchecabine is medebepalend voor de uitstraling van uw badkamer en heeft bovendien heel wat voordelen. Wij vertellen u hier meer over.


Vind de perfecte radiator in 6 stappen

Donderdag 08 oktober 2020

Een radiator is niet alleen een aangename warmtebron, maar draagt ook bij aan de sfeer in uw woning. Maxaro helpt u in zes stappen het perfecte exemplaar te vinden.


De leukste badkamertrends voor 2021

Donderdag 01 oktober 2020

Laat u in deze blog inspireren door de leukste badkamertrends voor 2021. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer?


Welke kleur voegen in de badkamer?

Donderdag 17 september 2020

Voegen beschermen uw tegels en dragen bij aan de uitstraling van het tegelwerk. De juiste voegkleur heeft hierbij een grote invloed op het eindresultaat. Ontdek in deze blog welke kleur u het best kunt gebruiken.


Dνt is de ideale hoogte voor een badkamermeubel

Vrijdag 04 september 2020

Wat is nu de ideale hoogte voor uw badkamermeubel? Dat bespreken we in deze blog!


In 5 stappen uw droombadkamer

Maandag 31 augustus 2020

Na lang dromen is het zover, u gaat de badkamer verbouwen. De zoektocht gaat beginnen, maar wat is nu de eerste stap? Met ons stappenplan helpen wij u op weg!


1...

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 50,- shoptegoed Mis niet langer de nieuwste trends, tips en aanbiedingen

€ 50,-Shoptegoed