Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Alle blog categorieën

In mediterrane sferen met Portugese tegels

Donderdag 17 oktober 2019

Portugese tegels creŽren een unieke en stijlvolle sfeer in een ruimte. Ontdek hoe u ze kunt toepassen in uw interieur. Laat u inspireren in deze blog.


Maxaro make-over: droom weg bij de nieuwe badkamer van Erik & Marius

Dinsdag 15 oktober 2019

In onze blogserie Maxaro make-over zijn onze klanten aan het woord. Recent spraken we met Erik en Marius over de verbouwing van hun badkamer. Lees alles over de make-over en droom weg bij het eindresultaat.


De designradiator als warme eyecatcher in huis

Vrijdag 11 oktober 2019

Vindt u radiatoren een doorn in het oog? Kies dan voor een designradiator. Deze biedt meer dan alleen zijn functionaliteit. In deze blog ontdekt u alles over de meerwaarde van een designradiator.


Voor elke woonstijl een bijpassende vloer

Woensdag 09 oktober 2019

CreŽer de juiste sfeer in huis met de vloer als basiselement voor uw woonstijl. In deze blog leest u alles over de vloer die aansluit bij de gewenste stijl in uw interieur.


Mix & match aan tafel: zo combineert u eetkamerstoelen met elkaar

Vrijdag 04 oktober 2019

Breng meer kleur en dynamiek in het interieur door diverse stoelen te combineren. Lees in onze blog hoe u eetkamerstoelen mixt en matcht op een manier die bij u past.


Houtlook tegels maken de sfeer in uw badkamer

Dinsdag 01 oktober 2019

Wilt u de natuurlijke en warme uitstraling van hout in uw badkamer? In deze blog laten we u zien hoe u met houtlook tegels deze fijne sfeer creŽert.


8x slimme opbergers voor de badkamer

Dinsdag 24 september 2019

Niets is zo fijn als een goed georganiseerde badkamer. In deze blog laten we u 8 slimme opbergers voor de badkamer zien. Zo maakt u van een chaotische plek in een handomdraai een oase van rust.


Maxaro opent megastore in The Wall in Utrecht

Dinsdag 17 september 2019

Na het enorme succes van de winkelformule in Roosendaal breidt Maxaro uit met een megastore in The Wall in Utrecht. De vestiging opent medio februari volgend jaar.


Pin en Win: 100 euro shoptegoed voor uw favoriete vloertegels

Woensdag 04 september 2019

Doe mee met onze Pinterest actie door uw favoriete vloertegels te pinnen en maak kans op Ä100 shoptegoed bij Maxaro. Bekijk hoe u mee kan doen!


Maxaro lanceert medio 2020 een innovatieve keukenformule

Vrijdag 30 augustus 2019

Maxaro lanceert medio 2020 een innovatieve keukenformule. Met deze formule neemt Maxaro een unieke positie in de markt in en zet het bedrijf een nieuwe standaard voor keukens.


Maxaro make-over: bekijk de stijlvolle woning van Antoine en Mario

Dinsdag 20 augustus 2019

In onze blogserie Maxaro make-over zijn onze klanten aan het woord. Laat u ditmaal verrassen door de stijlvol ingerichte woning van Antoine en Mario.


Maxaro make-over: binnenkijken in de industrieel moderne woning van Ilse

Dinsdag 25 juni 2019

In onze blogserie Maxaro make-over zijn onze klanten aan het woord. Onlangs waren wij te gast bij Ilse, die van haar eerste huis een fijn thuis maakte. Kijkt u mee naar het eindresultaat?


7 tips om uw badkamer te renoveren met een minimaal budget

Vrijdag 14 juni 2019

Gaat u de badkamer renoveren, maar heeft u geen groot budget? Lees dan onze 7 tips, waarin we u uitleggen hoe u de badkamer er met weinig geld weer als nieuw uit laat zien.


Ontdek de charmes van visgraatvloeren

Vrijdag 07 juni 2019

Visgraatvloeren zijn mede door de aantrekkelijke prijs terug van weggeweest. Ontdek in onze blog alle charmes van deze vloer.


Maxaro make-over: Lars en Amanda maakten zich klaar voor de toekomst

Dinsdag 28 mei 2019

In onze blogserie Maxaro make-over zijn onze klanten aan het woord. Dit keer nemen wij u mee naar het huis van Lars en Amanda.


1...