Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Home > Blog > Algemeen > Wat kost een nieuwe badkamer?

Wat kost een nieuwe badkamer?

Dinsdag 04 december 2018
Layer 1.png

U staat op het punt om een nieuwe woning te kopen. De badkamer in het nieuwe huis is aan een opknapbeurt of vervanging toe. Of u wilt een nieuwbouwhuis kopen waar u zelf de badkamer voor moet regelen. Bij Maxaro bent u dan aan het goede adres. Wij helpen u graag inzicht te krijgen in de mogelijkheden en zaken waar u rekening mee moet houden. Hieronder vindt u een handige infographic waar u snel kan zien welke mogelijkheden u bij Maxaro heeft en hoeveel een badkamer zou kunnen kosten.

 

0_layer_2.png
prijsvoorbeelden-nov-2018.png
Basis-nov-2018.png
comfort-nov-2018.png
luxe-nov-2018.png

0_layer_7.png
0_layer_8.png

0_layer_9.png
0_layer_10.png

0_layer_11.png
kosten-besparen-nov-2018.png

Doe inspiratie op

Het is goed om u te oriënteren op de mogelijkheden die er zijn. Een nieuwe badkamer is een grote kostenpost en het zou zonde zijn als u achteraf spijt krijgt van uw keuzes.

Lees ook onze blog met tips voor een badkamerrenovatie.

 

Badkamer

De keuze in sanitair, materialen en accessoires voor uw badkamer is enorm. Er zijn veel verschillende ligbaden, douches, kranen, radiatoren, badkamermeubels en andere producten om uw badkamer compleet te maken. Door de grote verscheidenheid aan producten, lopen de prijzen zeer uiteen. Voor minder dan €2.400 kunt u prima een badkamer samenstellen. U kunt het zo gek en duur maken als u zelf wil.

Bekijk badkamer inspiratie

IMG_1639-min.jpg

 

Tegels

De prijzen van tegels liggen erg uiteen. Bij Maxaro variëren de prijzen tussen € 9,95 en € 85,- per m2. Al onze tegels zijn gemaakt van keramiek en worden in een fabriek geproduceerd en voorzien van een kleurtje. In tegenstelling tot natuursteen tegels, zijn keramische tegels in vrijwel elke kleur verkrijgbaar. Het grote voordeel van keramische tegels is dat ze goed tegen vocht kunnen. Ideaal dus in de badkamer!

Bekijk tegel inspiratie

 

IMG_1986-HDR-min.JPG