Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Maxaro laat u maximaal slagen voor keukens

Met trots kunnen wij het heugelijke nieuws delen dat Maxaro begin 2020 een innovatieve keukenformule lanceert. Om ons volledig te focussen op de succesvolle implementatie van de grensverleggende formule, is het met ingang van 1 september 2019 niet meer mogelijk om een nieuwe keukenafspraak te maken. Wel bieden we u de uitgelezen kans om één van onze zeer aantrekkelijk geprijsde showroomkeukens of voorraadkeukens aan te schaffen.


Showroomkeukens voor bodemprijzen

Een showroomkeuken is ideaal wanneer u een nieuwe keuken voor een bodemprijs zoekt. Vanwege de lancering van onze innovatieve formule begin 2020, profiteert u van een zeer divers en uitgebreid aanbod showroomkeukens met kortingen tot wel 50%.


Scherp geprijsde voorraadkeukens

Maxaro biedt u daarnaast een laatste mogelijkheid om een scherp geprijsde voorraadkeuken te kopen. Als u deze kwaliteitskeuken vandaag bestelt, geniet u er in 3 tot 5 werkdagen al van. Voorraadkeukens zijn zelf samen te stellen uit een select assortiment keukenkasten, keukenbladen, keukenapparatuur, spoelbakken, kranen en handgrepen.

  • 5.000 m2 inspiratie & beleving