Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Bij Maxaro kunt op verschillende manieren betalen:

iDEAL
iDEAL is het betalen van uw aankoop door middel van het internetbankieren van uw eigen bank. iDEAL is eenvoudig en veilig, u rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Mister Cash
Met Mister Cash kunt u als Belgische klant uw aankoop betalen door middel van internetbankieren met uw eigen bank. Mister Cash is eenvoudig en veilig, u rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

PayPal
Met PayPal betaal met je e-mailadres. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden.

Creditcard
Creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders zijn te gebruiken op onze website. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards. Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling die dag nog. 

AfterPay
AfterPay voert voor Maxaro het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement.

Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Bancaire overboeking
U kunt er ook voor kiezen om de bestelde producten vooraf over te maken door middel van een bancaire overboeking. De betaling dient drie werkdagen voor de geplande afleverdatum op de bankrekening van Maxaro te zijn bijgeschreven.

Rembours
Bestellingen met een totale waarde van meer dan € 100,-, die geleverd worden binnen 2 weken na de orderdatum kunnen bij de bezorging aan de chauffeur contant of via pin worden afgerekend. Voor leveringen in Belgie kan alleen contant aan de chauffeur worden betaald.

Contant of met pin betalen
Wilt u liever uw aankopen contant of met pin afrekenen? Geen probleem. In onze showroom kunt u de bestelde producten contant of per pin betalen.

Betalen vanuit het buitenland
Voor betalingen vanuit het buitenland geldt een afwijkende manier van betalen. U ontvangt de factuur en door middel van een internationale bancaire overschrijving voldoet u 7 dagen voor levering de betaling. Om deze bankoverschrijving te kunnen verrichten heeft u de IBAN en BIC code van ons nodig. Het bedrag dient uiterlijk 3 dagen voor levering zichtbaar op onze rekening te staan.

Maxaro

Bankrekeningnummer:050.95.87.798
IBAN code:NL61ABNA0509587798
BIC code:ABNANL2A