Retouraanvraag

Bij Maxaro vinden we het belangrijk om u het juiste product te leveren, dat aansluit bij uw wensen en behoeften. We zien u namelijk graag als tevreden klant in de toekomst nog eens terug. Daarom heeft u 365 dagen de mogelijkheid om één of meerdere producten te retourneren.

Deze termijn gaat in op de dag van levering van het product. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken voor zover het nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Retourneren binnen 365 dagen na uw online bestelling

Voor het retourneren van online bestellingen geldt:

 • Binnen 365 dagen na levering dient u bij ons het retourverzoek in.
 • Wij halen de producten bij u op.
 • Wij controleren uw retourzending.
 • Kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.
 • Bij goedkeuring wordt binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag naar u overgemaakt.

Terugbetaling via online betaalmethode of bankoverschrijving

 • Bij een online bestelling zal het bedrag worden teruggestort via de door u gekozen betaalmethode, zoals iDeal, Bancontact, AfterPay, creditcard of PayPal.
 • Alle overige betalingen (PIN, contant, rembours en bankoverschrijving) worden teruggestort per bankoverschrijving. Hiervoor vragen wij in het retourformulier om uw IBAN-gegevens.

Retourkosten

De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Maxaro verrekent de kosten voor de retourzending met het aankoopbedrag. De retourkosten bedragen € 9,95 voor pakketdienst en € 19,95 voor groot transport. Bij bestellen en levering vindt u welke producten met pakketdienst worden opgehaald en welke met groot transport. Indien u meer dan één product retourneert, dan betaalt u alleen de retourkosten voor het product met het hoogste verzendtarief.

Bestelling deels of volledig retourneren
Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd, dan krijgt de klant het aankoopbedrag én de eventueel betaalde bezorgkosten teruggestort. Stuurt u slechts een deel van uw bestelling terug? Dan krijgt u alleen het aankoopbedrag terug. De eventuele bezorgkosten zijn voor uw eigen rekening.

AfterPay en retourneren
Wanneer u heeft gekozen voor een AfterPay betaling ontvangt u het aankoopbedrag niet via ons terug, maar wordt het aankoopbedrag bij AfterPay geannuleerd of door AfterPay teruggestort.

Retourverzoek

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik wenst te maken, dient u onderstaand retourverzoekformulier in te vullen. Zodra het retourverzoekformulier is ontvangen door Maxaro krijgt u binnen 5 werkdagen een bevestiging of uw retourverzoek wordt aanvaard inclusief eventuele instructies.

Maxaro behoeft een retour alleen te accepteren wanneer deze:

 • binnen 365 dagen en op het juiste adres retour ontvangen is;
 • in de originele, schone en onbeschadigde verpakking zit;
 • online of telefonisch besteld is (via Koop op afstand);
 • niet gemonteerd of geïnstalleerd is geweest;
 • compleet is met losse accessoires;
 • tijdens het retourtransport onbeschadigd is gebleven.

Showroommodellen worden niet retour genomen. Tegels worden uitsluitend compleet in originele verpakking retour genomen. Het is niet mogelijk om producten te retourneren in het geval een product speciaal voor u besteld en/of geproduceerd is.

Via onderstaand formulier kunt u uw retouraanvraag online versturen. Het retourverzoekformulier is nodig om uw retouraanvraag in behandeling te nemen. Door het formulier zo compleet mogelijk in te vullen kunnen wij u beter en efficiënter helpen.

Akkoord met voorwaarden

Met het versturen van onderstaand formulier gaat u akkoord met onze bovengenoemde retourvoorwaarden.

 


Uw gegevens

24-10-2020

Aankoopgegevens


1 Uw voordeel: Korte doorlooptijd + directe visuele controle (bij omruiling). Retour brengen is enkel mogelijk in Roosendaal.

* Verplicht veld

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips