Retouraanvraag

Bij de online aankoop van onze producten heeft u de mogelijkheid om één of meerdere producten gratis te retourneren als deze niet aan uw verwachting voldoen. Wij vinden het belangrijk u het juiste product te leveren, dat aansluit bij uw wensen en behoefte. Wij zien u namelijk graag als tevreden klant in de toekomst nog eens terug.

Tijdens dit termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Gratis retourneren binnen 365 dagen na uw online bestelling

Voor het retourneren van online bestellingen geldt:

 • Binnen 365 dagen na levering dient u bij ons het retourverzoek in
 • Wij halen de producten gratis bij u op
 • Wij controleren uw retourzending
 • Bij goedkeuring wordt binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag naar u overgemaakt

Liever zelf retour brengen naar Roosendaal?

Wilt u uw bestelling liever zelf retour brengen? Dat is uitsluitend mogelijk in onze showroom in Roosendaal, waar wij beschikken over een eigen magazijn. In onze showroom in Utrecht kunnen wij helaas geen producten voor u in ontvangst nemen. Wij halen de producten gratis bij u op. 

AfterPay en retourneren

Wanneer u heeft gekozen voor een AfterPay betaling ontvangt u het aankoopbedrag niet via ons terug, maar wordt het aankoopbedrag bij AfterPay geannuleerd of door AfterPay teruggestort. 

Retourverzoek

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik wenst te maken, dient u onderstaand retourverzoek formulier in te vullen. Zodra het retourverzoek formulier is ontvangen door Maxaro krijgt u binnen 2 werkdagen een bevestiging of uw retourverzoek wordt aanvaard inclusief eventuele instructies.

Maxaro behoeft een retour alleen te accepteren wanneer deze:

 • Binnen 365 dagen na levering het retourverzoek formulier door u aan ons is toegezonden
 • In de originele verpakking zit en compleet is
 • In onbeschadigde verpakking zit
 • In schone verpakking zit (dus niet beschreven en/of met bruine tape of ducktape is dichtgeplakt)
 • Online besteld is
 • Niet gemonteerd of betegeld is geweest
 • Compleet is met losse accessoires

Showroommodellen worden niet retour genomen. Tegels worden uitsluitend compleet in originele verpakking retour genomen. Het is niet mogelijk om producten te retourneren in het geval een product speciaal voor u besteld en/of geproduceerd is. 

Via onderstaand formulier kunt u uw retouraanvraag online versturen. Het retourverzoekformulier is nodig om uw retouraanvraag in behandeling te nemen. Door het formulier zo compleet mogelijk in te vullen kunnen wij u beter en efficiënter helpen.

Akkoord met voorwaarden

Met het versturen van onderstaand formulier gaat u akkoord met onze bovengenoemde retourvoorwaarden.


Uw gegevens

03-06-2020

Aankoopgegevens


1 Uw voordeel: Korte doorlooptijd + directe visuele controle (bij omruiling). Retour brengen is enkel mogelijk in Roosendaal.

* Verplicht veld