Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Retouraanvraag

Bij de online aankoop van onze producten heeft u de mogelijkheid om één of meerdere producten te retourneren als deze niet aan uw verwachting voldoen. Wij vinden het belangrijk u het juiste product te leveren, dat aansluit bij uw wensen en behoefte. Wij zien u namelijk graag als tevreden klant in de toekomst nog eens terug.

Tijdens dit termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Retourneren van op een maat gemaakte keuken is niet mogelijk, omdat deze speciaal voor u wordt gemaakt.

Retourneren binnen 365 dagen na uw online bestelling

Voor het retourneren van online bestellingen geldt:

 • Binnen 365 dagen na levering dient u bij ons het retourverzoek in
 • Wij halen de producten bij u op
 • Wij controleren uw retourzending
 • Kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Wij verrekenen met u de kosten voor de retourzending (t.w.v. € 7,75 tot € 175,-, afhankelijk van de omvang en het gewicht van de producten) 
 • Bij goedkeuring wordt binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag (minus verrekening van kosten voor retourzending) naar u overgemaakt

Wanneer u heeft gekozen voor een AfterPay betaling ontvangt u het aankoopbedrag niet via ons terug, maar wordt het aankoopbedrag bij AfterPay geannuleerd of door AfterPay teruggestort. Kosten voor retourzending zullen in dit geval afzonderlijk aan u worden gefactureerd.

Het is niet mogelijk om producten te retourneren in het geval een product speciaal voor u besteld en/of geproduceerd is en/of in de showroom is aangeschaft. De regelgeving is alleen van toepassing op producten die op afstand zijn besteld.

Retourverzoek

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik wenst te maken, dient u onderstaand retourverzoek formulier in te vullen. Zodra het retourverzoek formulier is ontvangen door Maxaro krijgt u binnen 2 werkdagen een bevestiging of uw retourverzoek wordt aanvaard inclusief eventuele instructies.

Maxaro behoeft een retour alleen te accepteren wanneer deze:

 • Binnen 365 dagen na levering het retourverzoek formulier door u aan ons is toegezonden
 • In de originele verpakking zit en compleet is
 • In onbeschadigde verpakking zit
 • In schone verpakking zit (dus niet beschreven en/of met bruine tape of ducktape is dichtgeplakt)
 • Online besteld is
 • Niet gemonteerd of betegeld is geweest
 • Compleet is met losse accessoires

Showroommodellen worden niet retour genomen. Tegels worden uitsluitend compleet in originele verpakking retour genomen.

Via onderstaand formulier kunt u uw retouraanvraag online versturen. Het retourverzoekformulier is nodig om uw retouraanvraag in behandeling te nemen. Door het formulier zo compleet mogelijk in te vullen kunnen wij u beter en efficiënter helpen.

Akkoord met voorwaarden

Met het versturen van onderstaand formulier gaat u akkoord met onze bovengenoemde retourvoorwaarden.


Uw gegevens

17-01-2020

Aankoopgegevens


1 Uw voordeel: Korte doorlooptijd + directe visuele controle (indien het product omgeruild word)

2 Uw voordeel: Korte doorlooptijd

* Verplicht veld