Thermostatische Badkraan met Handdouche Balance Chrome, Chroom

BSC-0303-00008

Thermostatische Badkraan met Handdouche Balance Chrome, Chroom

BSC-0303-00008

264,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

2 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De thermostaatkraan beschikt over een kinderbeveiliging op 38 °C.

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de badkraan een lange levensduur.

De doucheslang is twist free, zodat deze niet verdraait als u de handdouche beweegt.

De kraan is uitgerust met Easy Clean, waardoor u met 1 vingerbeweging de straalregelaar kalkvrij maakt.

Productomschrijving

Deze thermostatische opbouw badkraan uit de Balance-serie heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is de ideale keuze voor uw bad. Dit stijlvolle exemplaar is voorzien van een ronde handdouche, handdouchehouder en doucheslang. De doucheslang is twist free en verdraait niet als u de handdouche beweegt. Daarnaast beschikt de kraan over Easy Clean, zodat u met 1 vingerbeweging de straalregelaar kalkvrij maakt en optimaal schoonmaakgemak ervaart.

Tijdloos design
De badkraan is afgewerkt in glanzend chroom en heeft een tijdloze uitstraling. Chroom is perfect te combineren met andere materialen en kleuren. Daarnaast zorgt het ronde design ervoor dat de kraan in iedere badkamerstijl tot zijn recht komt.

Hoogwaardige kwaliteit
Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de badkraan een lange levensduur. Deze is meermaals handmatig en machinaal gepolijst en heeft daardoor een egaal, spiegelend oppervlak. Verder is de thermostaatkraan zeer veilig en nauwkeurig door de cartouche van Vernet. Bovendien beschikt de thermostaat over een kinderbeveiliging op 38 graden. Dankzij de uitstekende kwaliteit heeft u hier jarenlang plezier van.

Combineer met een Maxaro-bad
Met een smaakvol bad van Maxaro maakt u het plaatje compleet. Onze baden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, vormen, maten en kleuren. Het gevarieerde aanbod biedt u talloze mogelijkheden, zodat u altijd het ideale bad vindt.

Specificaties

Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.