Spiegelverwarming

Bent u op zoek naar spiegelverwarming? Geen beslagen spiegel na het douchen of een warm bad meer, met de Maxaro spiegelverwarming. Hiermee wordt uw spiegel aan de achterzijde verwarmd.

Zoeken
Meer info over Maxaro 911010907

Voorkomt condens op uw spiegel, 40 x 40 cm

Art.nr.:911010907

Afm.:40 x 40 cm

€ 52,50
€ 29,95 Uw voordeel € 22,55

Op voorraad
Dinsdag gratis bezorgd

Bekijk in Utrecht of Roosendaal

Bekijk product Bewaar

Zoeken

Spiegels met verwarming

De spiegels met verwarming zorgen ervoor dat de spiegel als geheel minder snel zal beslaan, waardoor u er ook tijdens of na het douchen gebruik van kunt maken. U weet waarschijnlijk als geen ander hoe vervelend het is wanneer het glas beslaat, aangezien u er dan even heel weinig mee kunt. Het schoonmaken van de ruit zorgt er bijna altijd voor dat er lelijke strepen achter zullen blijven, waardoor dat over het algemeen ook geen geschikte oplossing is. Het is in plaats daarvan beter om te kiezen voor spiegelverwarming, aangezien u er op die manier voor zorgt dat de spiegel niet zomaar zal beslaan.


Assortiment spiegels met verwarming

U kunt uiteraard een keuze maken uit ons assortiment spiegels met verwarming, bijvoorbeeld wanneer u van plan bent om uw badkamer opnieuw in te richten. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om alleen de spiegel in uw badkamer te vernieuwen en bijvoorbeeld het badkamermeubel, het bad en de douche te laten staan. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u dan meteen aangeven welk voordeel het biedt om een keuze te maken uit ons assortiment spiegels met verwarming. Wat dat betreft zorgen we graag voor een uitgebreid advies, op basis waarvan u vervolgens kunt kiezen voor een exemplaar dat u aanspreekt.


Bestaande spiegels en spiegelverwarming

Daarnaast is het mogelijk om bestaande spiegels te voorzien van verwarming, waardoor het niet per se noodzakelijk is om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Wellicht heeft u uw badkamer op een heel stijlvolle manier ingericht, maar bent u het zat dat de spiegel steeds beslagen raakt. U kunt zich dan weren tegen de condens door gebruik te maken van de speciale spiegelverwarming, die op een bestaande spiegel kan worden aangebracht. U heeft er op die manier zo min mogelijk last van, waardoor u er op een heel prettige wijze gebruik van kunt maken.


Spiegel verwarmen tijdens douchen

Het is onder andere verstandig om de spiegelverwarming in te schakelen tijdens het douchen, aangezien er op dat moment over het algemeen veel condens zal ontstaan. Het is enigszins afhankelijk van de temperatuur van het water waarmee u doucht, maar over het algemeen zal de spiegel binnen een paar minuten beslagen raken. Om dit tegen te kunnen gaan kunt u vooraf de spiegelverwarming inschakelen, aangezien het een verschil in temperatuur is dat er normaal gesproken voor zorgt dat deze beslagen raakt. U heeft daardoor na het douchen de mogelijkheid om gebruik te maken van de spiegel, bijvoorbeeld om uw haar goed te doen.


Bevestigen van spiegelverwarming

Het bevestigen van de spiegelverwarming is eigenlijk heel eenvoudig, waardoor u er gemakkelijk voor kunt zorgen dat uw spiegels voortaan niet meer zullen beslaan tijdens het douchen. U kunt de verwarming aan de achterzijde van de spiegel plaatsen, waardoor u er vervolgens nooit meer last van zal hebben dat de spiegel beslaat. U ziet er niets van terug, waardoor ook anderen niet door hoeven te hebben dat u op een slimme wijze gebruik maakt van verwarming. In plaats daarvan zal het een ‘wonder’ lijken dat de spiegel niet beslaat en iedereen er uitstekend gebruik van kan maken.


Spiegelverwarming uit voorraad geleverd

Heeft u op het moment al spiegelverwarming en is deze onverhoopt kapot gegaan, of bent u overtuigd en wilt u graag verwarming aanschaffen voor uw bestaande spiegel? Wij leveren de producten zoveel mogelijk uit voorraad, waardoor we er graag voor zorgen dat u er zo snel mogelijk gebruik van kunt maken. Uiteraard ontvangt u een product van hoge kwaliteit, dat u op een eenvoudige manier kunt bevestigen om er gebruik van te gaan maken. Met behulp van de spiegelverwarming heeft u nooit meer last van een beslagen spiegel, zodat u er op ieder gewenst moment gebruik van kunt maken, zelfs net nadat u onder de douche heeft gestaan.