Aluminium Designradiator Atlas Mat Wit 3990 Watt 39x180cm Verticaal

DR67_0818SWN

Aluminium Designradiator Atlas Mat Wit 3990 Watt 39x180cm Verticaal

DR67_0818SWN

849,-
Vandaag besteld, donderdag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Doordat het water bij stadsverwarming een andere zuurtegraad heeft dan leidingwater, zijn aluminium radiatoren hiervoor niet geschikt. Kies in dat geval voor één van onze stalen radiatoren.

Productvoordelen

Deze radiator van aluminium is zeer duurzaam en milieuvriendelijk.

Aluminium is een uitstekende warmtegeleider en heeft een hoge warmteafgifte, waardoor uw energieverbruik en -kosten lager zijn.

Het materiaal is licht en roestwerend, zodat de radiator langdurig een mooie uitstraling behoudt.

Productomschrijving

De Atlas-handdoekradiator beschikt over een vermogen van 3990 watt en is onmisbaar in uw badkamer. Dit verticale model heeft afmetingen van 39x180 cm en dient niet alleen als verwarming, maar ook om uw handdoeken te laten drogen. Dankzij het stijlvolle design is de radiator tevens een mooie toevoeging aan de ruimte.

Stijlvol design
De radiator is voorzien van rechthoekige lamellen met smalle tussenruimtes en heeft een strakke uitstraling. Daarnaast zorgt de mat witte afwerking voor een frisse touch. Deze tijdloze kleur is de perfecte basis voor iedere stijl. Het prachtige uiterlijk van de radiator maakt uw interieur gegarandeerd compleet.

Duurzaam aluminium
Dit exemplaar van aluminium is bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk. Aluminium is namelijk volledig recyclebaar en een uitstekende warmtegeleider met een hoge warmteafgifte. Hierdoor verbruikt u minder en zijn uw energiekosten aanzienlijk lager. Bovendien is dit materiaal licht en roestwerend. Zo blijft de radiator er jarenlang als nieuw uitzien. 

Cv-handdoekradiator
Deze radiator verwarmt zich via centrale verwarming, waarvoor een cv-aansluiting of warmtepomp benodigd is. Verder dient u een radiatorkranenset aan te schaffen om de radiator op de leidingen aan te sluiten. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Welke u nodig heeft hangt af van hoe de aan- en afvoerbuis van de cv de ruimte binnenkomt.  

Specificaties

Aansturing
Centrale verwarming
Hoogte
180 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Mat wit
i Warmteafgifte Delta 50
3990 W
i Warmteafgifte Delta 60
5067 W

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Aanbevolen combinatie

Radiator + radiatorkraan

938,50

Vandaag besteld, donderdag in huis