Aluminium Designradiator Saturn Lichtgrijs Metallic 695 Watt 37x120cm Verticaal

DR50_0312RLN

Aluminium Designradiator Saturn Lichtgrijs Metallic 695 Watt 37x120cm Verticaal

DR50_0312RLN

265,-
Vandaag besteld, woensdag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Doordat het water bij stadsverwarming een andere zuurtegraad heeft dan leidingwater, zijn aluminium radiatoren hiervoor niet geschikt. Kies in dat geval voor één van onze stalen radiatoren.

Productvoordelen

Deze radiator van aluminium is zeer duurzaam en milieuvriendelijk.

Aluminium is een uitstekende warmtegeleider en heeft een hoge warmteafgifte, waardoor uw energieverbruik en -kosten lager zijn.

Het materiaal is licht en roestwerend, zodat de radiator langdurig een mooie uitstraling behoudt.

Productomschrijving

De Saturn-designradiator beschikt over een vermogen van 695 watt en mag absoluut niet ontbreken in uw badkamer. Dit verticale model heeft afmetingen van 37x120 cm en is tevens geschikt om in de woonkamer of keuken te plaatsen. De radiator dient niet alleen als verwarming, maar is dankzij het stijlvolle design ook een mooie toevoeging aan de ruimte.

Stijlvol design
De radiator is voorzien van brede lamellen met een reliëf. Dit bestaat uit rechte lijnen, waardoor er een uniek 3D-effect ontstaat. Daarnaast zorgt de lichtgrijze metallic afwerking met subtiel aangebrachte glinstering voor een schitterende en luxueuze touch. Het prachtige uiterlijk van de radiator maakt uw interieur gegarandeerd compleet.

Duurzaam aluminium
Deze radiator van aluminium is bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk. Aluminium is namelijk volledig recyclebaar en een uitstekende warmtegeleider met een hoge warmteafgifte. Hierdoor verbruikt u minder en zijn uw energiekosten aanzienlijk lager. Bovendien is dit materiaal licht en roestwerend. Zo blijft de radiator er jarenlang gloednieuw uitzien.

Cv-designradiator
Dit exemplaar verwarmt zich via centrale verwarming, waarvoor een cv-aansluiting of warmtepomp benodigd is. Verder dient u een radiatorkranenset aan te schaffen om de radiator op de leidingen aan te sluiten. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Welke u nodig heeft hangt af van hoe de aan- en afvoerbuis van de cv de ruimte binnenkomt.

Specificaties

Aansturing
Centrale verwarming
Diepte
4 cm
Hoogte
120 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Lichtgrijs
i Warmteafgifte Delta 50
695 W
i Warmteafgifte Delta 60
891 W

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-radiatoren van andere merken? 

Maxaro heeft betrouwbare en uitermate gebruiksvriendelijke radiatoren van hoge kwaliteit. Onze fabrikanten gebruiken enkel de meest hoogwaardige materialen. Alle Maxaro-radiatoren zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan strenge Europese kwaliteitsnormen. Wat Maxaro uniek maakt zijn de korte lijnen met fabrikanten en de grote voorraden. Hierdoor is het mogelijk om de prijzen laag te houden. Daarnaast bieden wij u een ruime keuze en hebben wij 98% van ons assortiment op voorraad.

Hoeveel garantie heb ik op een radiator? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw radiator. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinaties

Radiator + radiatorkraan

354,50

Vandaag besteld, woensdag in huis

Radiator + radiatorkraan + handdoekbeugel

403,50

Vandaag besteld, woensdag in huis