Ceres Designradiator | 37,5x180 cm Mat zwart 1504 Watt Aluminium Centrale verwarming

DR55_0418SBN

Ceres Designradiator | 37,5x180 cm Mat zwart 1504 Watt Aluminium Centrale verwarming

DR55_0418SBN

635,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Doordat het water bij stadsverwarming een andere zuurtegraad heeft dan leidingwater, zijn aluminium radiatoren hiervoor niet geschikt. Kies in dat geval voor één van onze stalen radiatoren.

Productvoordelen

Deze radiator van aluminium is zeer duurzaam en milieuvriendelijk.

Aluminium is een uitstekende warmtegeleider en heeft een hoge warmteafgifte, waardoor uw energieverbruik en -kosten lager zijn.

Het materiaal is licht en roestwerend, zodat de radiator langdurig een mooie uitstraling behoudt.

Productomschrijving

De Ceres-designradiator beschikt over een vermogen van 1504 watt en mag absoluut niet ontbreken in uw badkamer. Dit verticale model heeft afmetingen van 37,5x180 cm en is tevens geschikt om in de woonkamer of keuken te plaatsen. De radiator dient niet alleen als verwarming, maar is dankzij het stijlvolle uiterlijk ook een mooie toevoeging aan de ruimte.

Stijlvol design
De radiator is voorzien van een rechthoekige vormgeving en heeft twee verschillende kanten. Dit unieke design bestaat uit een vlakke kant met lamellen en zijde met inkepingen, zodat u thuis zelf kiest hoe u de radiator ophangt. Daarnaast is de mat zwarte afwerking de perfecte basis voor een industrieel interieur en ideaal om contrast aan te brengen.

Duurzaam aluminium
Dit exemplaar van aluminium is bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk. Aluminium is namelijk volledig recyclebaar en een uitstekende warmtegeleider met een hoge warmteafgifte. Hierdoor verbruikt u minder en zijn uw energiekosten aanzienlijk lager. Bovendien is dit materiaal licht en roestwerend. Zo blijft de radiator er jarenlang gloednieuw uitzien.

Cv-designradiator
Deze radiator verwarmt zich via centrale verwarming, waarvoor een cv-aansluiting of warmtepomp benodigd is. Verder dient u een radiatorkranenset aan te schaffen om de radiator op de leidingen aan te sluiten. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Welke u nodig heeft hangt af van hoe de aan- en afvoerbuis van de cv de ruimte binnenkomt.

Specificaties

Aansturing
Centrale verwarming
Diepte
5.5 cm
Hoogte
180 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Mat zwart
i Warmteafgifte Delta 50
1504 W
i Warmteafgifte Delta 60
1928 W

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-radiatoren van andere merken? 

Maxaro heeft betrouwbare en uitermate gebruiksvriendelijke radiatoren van hoge kwaliteit. Onze fabrikanten gebruiken enkel de meest hoogwaardige materialen. Alle Maxaro-radiatoren zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan strenge Europese kwaliteitsnormen. Wat Maxaro uniek maakt zijn de korte lijnen met fabrikanten en de grote voorraden. Hierdoor is het mogelijk om de prijzen laag te houden. Daarnaast bieden wij u een ruime keuze en hebben wij 98% van ons assortiment op voorraad.

Hoeveel garantie heb ik op een radiator? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw radiator. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinaties

Radiator + radiatorkraan

724,50

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Radiator + radiatorkraan + handdoekbeugel

773,50

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis