Elektrische Radiator Venus Lichtgrijs Metallic 983 Watt 60x170cm Verticaal Staal

DR18-0617RL-E

Elektrische Radiator Venus Lichtgrijs Metallic 983 Watt 60x170cm Verticaal Staal

DR18-0617RL-E

294,50
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Dit exemplaar is ook verkrijgbaar als cv-radiator. Bekijk dit product hier

Kies je variant

Dit exemplaar is ook verkrijgbaar als cv-radiator. Bekijk dit product hier

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Het gelimiteerde vermogen van het verwarmingselement staat los van het wattage warmteafgifte. De afgifte wordt bepaald door de temperatuur van het element en de inhoud van de radiator. Dankzij onze efficiënte verwarmingselementen kunt u hiervoor de Delta 50 wattage aanhouden.

Productvoordelen

Deze radiator van staal is erg sterk en heeft daardoor een lange levensduur.

Productomschrijving

De stalen Venus-handdoekradiator beschikt over een vermogen van 983 watt en mag absoluut niet ontbreken in uw badkamer. Dit verticale model heeft afmetingen van 60x170 cm en dient niet alleen als verwarming, maar droogt ook uw handdoeken. Dankzij het stijlvolle design is de radiator tevens een mooie toevoeging aan de ruimte.

Stijlvol design
De radiator is voorzien van gebogen spijlen met een ronde vormgeving en heeft hierdoor een elegante uitstraling. Daarnaast zorgt de lichtgrijze metallic afwerking met subtiel aangebrachte glinstering voor een schitterende en luxueuze touch. Met het prachtige uiterlijk van de radiator maakt u uw interieur gegarandeerd compleet.

Elektrische handdoekradiator
Dit exemplaar is uitgerust met een elektrisch verwarmingselement en uitermate geschikt voor ruimtes zonder cv-aansluiting. Het element is eenvoudig te installeren in de stromingsbuis van de aan- of afvoer, waarna u de radiator vult met 80% water en 10% antivries. Via de afstandsbediening met thermostaatfunctie stelt u moeiteloos de temperatuur in.

Specificaties

Aansturing
Elektrisch
Hoogte
170 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Lichtgrijs
i Warmteafgifte Delta 50
983 W

Standaard meegeleverd

  • Verwarmingselement
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-radiatoren van andere merken? 

Maxaro heeft betrouwbare en uitermate gebruiksvriendelijke radiatoren van hoge kwaliteit. Onze fabrikanten gebruiken enkel de meest hoogwaardige materialen. Alle Maxaro-radiatoren zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan strenge Europese kwaliteitsnormen. Wat Maxaro uniek maakt zijn de korte lijnen met fabrikanten en de grote voorraden. Hierdoor is het mogelijk om de prijzen laag te houden. Daarnaast bieden wij u een ruime keuze en hebben wij 98% van ons assortiment op voorraad.

Hoeveel garantie heb ik op een radiator? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw radiator. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinatie

Elektrische radiator + afstandsbediening

314,50

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis