Venus Handdoekradiator | 60x170 cm Wit glans 983 Watt Staal Centrale verwarming

DR18-0617GWN

Venus Handdoekradiator | 60x170 cm Wit glans 983 Watt Staal Centrale verwarming

DR18-0617GWN

185,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis

Deze radiator is ook verkrijgbaar in een elektrische variant. Bekijk dit product hier

Deze radiator is ook verkrijgbaar in een elektrische variant. Bekijk dit product hier

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Deze radiator van staal is erg sterk en heeft daardoor een lange levensduur.

Productomschrijving

Deze stalen Venus-handdoekradiator komt uitstekend tot zijn recht in iedere badkamer. Dit model beschikt over een vermogen van 983 watt en mag absoluut niet ontbreken in uw woning. De radiator heeft afmetingen van 60 cm bij 170 cm en dient als verwarming, maar droogt ook uw handdoeken. Het stijlvolle design zorgt ervoor dat de radiator een mooie toevoeging is aan uw interieur.

Stijlvol design
De radiator heeft de elegante uitstraling te danken aan de gebogen spijlen met een ronde vormgeving. Daarbij zorgt de glanzend witte afwerking voor een frisse touch. Deze tijdloze kleur is bovendien een perfecte basis voor elke stijl. Met het prachtige uiterlijk van de radiator maakt u de ruimte gegarandeerd compleet.

Cv-handdoekradiator
Dit exemplaar verwarmt zich via centrale verwarming, waarvoor een cv-aansluiting of warmtepomp benodigd is. Verder dient u een radiatorkranenset aan te schaffen om de radiator op de leidingen aan te sluiten. De set is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Welke u nodig heeft hangt af van hoe de aan- en afvoerbuis van de cv de ruimte binnenkomt. Naast cv leent de radiator zich ook voor elektrische verwarming middels een elektrisch verwarmingselement.

Specificaties

Hoogte
170 cm
Aansturing
Centrale verwarming
Diepte
5.6 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Hoogglans wit
i Warmteafgifte Delta 50
983 W
i Warmteafgifte Delta 60
1260 W

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-radiatoren van andere merken? 

Maxaro heeft betrouwbare en uitermate gebruiksvriendelijke radiatoren van hoge kwaliteit. Onze fabrikanten gebruiken enkel de meest hoogwaardige materialen. Alle Maxaro-radiatoren zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan strenge Europese kwaliteitsnormen. Wat Maxaro uniek maakt zijn de korte lijnen met fabrikanten en de grote voorraden. Hierdoor is het mogelijk om de prijzen laag te houden. Daarnaast bieden wij u een ruime keuze en hebben wij 98% van ons assortiment op voorraad.

Hoeveel garantie heb ik op een radiator? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw radiator. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.