Radiatorkraan Thermostatisch Dubbel Haaks Rechtshandig Met Voetventiel Chroom-Chroom

DRK21GC-GC

Radiatorkraan Thermostatisch Dubbel Haaks Rechtshandig Met Voetventiel Chroom-Chroom

DRK21GC-GC

89,50
Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Een radiatorkranenset is onmisbaar om gebruik te maken van uw radiator. Deze set bestaat uit een rechtshandige thermostatische kraan met knop en voetventiel. Het voetventiel verbindt de radiator met de afvoerbuis. De kraan vormt de verbinding tussen de radiator en de aanvoerbuis. Met behulp van deze complete set sluit u de radiator eenvoudig aan.

Dubbelhaakse radiatorkraan
Deze dubbelhaakse radiatorkranenset is geschikt als u een horizontaal geplaatste radiator heeft en de aan- en afvoerbuizen uit de vloer komen. Ook is dit model bruikbaar als u een verticaal geplaatste radiator heeft en de buizen uit de muur komen. Verder heeft de kraan een uitstekende kwaliteit en is voorzien van een hoogwaardige chromen afwerking. Door het tijdloze design past dit exemplaar in elk interieur.

Dubbelhaakse aansluiting
Bij een dubbelhaakse aansluiting dient u rekening te houden met de positie van de aansluitpunten van de radiator. Deze rechtshandige radiatorkraan is geschikt voor aansluiting in het midden en aan de zijkant van de radiator. Om te bepalen of u een links- of rechtshandige set nodig heeft gaat u ervan uit dat de toevoer altijd op de thermostaatkraan wordt aangesloten.

Combineer met een Maxaro-radiator
Een prachtige radiator van Maxaro mag niet ontbreken in uw huis. In het assortiment ontdekt u handdoek- en designradiatoren in verschillende uitvoeringen. Deze zijn onder andere verkrijgbaar in kleuren zoals wit, zwart en grijs. Hiermee voorziet u de ruimte van een stijlvolle look-and-feel.

Specificaties

Kleurnaam
Chroom

Standaard meegeleverd

  • Knelkoppeling 15 en 16 mm
  • Thermostatische bedieningsknop
  • Installatiehandleiding