Radiatorkraan Thermostatisch Dubbel Haaks Rechtshandig Met Voetventiel Mat Zwart-Mat Zwart

DRK21MB-MB

Radiatorkraan Thermostatisch Dubbel Haaks Rechtshandig Met Voetventiel Mat Zwart-Mat Zwart

DRK21MB-MB

105,50
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Een radiatorkranenset is onmisbaar om gebruik te maken van uw radiator. Deze set bestaat uit een rechtshandige thermostatische kraan en voetventiel. Het voetventiel verbindt de radiator met de afvoerbuis. De kraan vormt de verbinding tussen de radiator en de aanvoerbuis. Met behulp van deze complete set sluit u de radiator eenvoudig aan.

Dubbelhaakse radiatorkraan
Deze dubbelhaakse radiatorkranenset is geschikt als u een horizontaal geplaatste radiator heeft en de aan- en afvoerbuizen uit de vloer komen. Ook is dit model bruikbaar als u een verticaal geplaatste radiator heeft en de buizen uit de muur komen. Verder heeft de kraan een uitstekende kwaliteit en is voorzien van een hoogwaardige mat zwarte afwerking. Door het zowel stoere als elegante design past dit exemplaar in elk interieur.

Dubbelhaakse aansluiting
Bij een dubbelhaakse aansluiting dient u rekening te houden met de positie van de aansluitpunten van de radiator. Deze rechtshandige radiatorkraan is geschikt voor aansluiting in het midden en aan de zijkant van de radiator. Om te bepalen of u een links- of rechtshandige set nodig heeft gaat u ervan uit dat de toevoer altijd op de thermostaatkraan wordt aangesloten.

Combineer met een Maxaro-radiator
Een prachtige radiator van Maxaro mag niet ontbreken in uw huis. In het assortiment ontdekt u handdoek- en designradiatoren in verschillende uitvoeringen. Deze zijn onder andere verkrijgbaar in kleuren zoals wit, zwart en grijs. Hiermee voorziet u de ruimte van een stijlvolle look-and-feel.

Specificaties