Verwarmingselement 900 Watt Wit 83cm

ERTX-0900W

Verwarmingselement 900 Watt Wit 83cm

ERTX-0900W

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het verwarmingselement is eenvoudig aan te sluiten via de onderzijde van de radiator.

Dankzij de instelbare watertemperatuur houdt u uw handdoeken of badjas warm en droog.

In combinatie met de infrarood afstandsbediening heeft u toegang tot allerlei functies, zoals de dag- en weekprogrammering, diverse tijdsinstellingen en kinderbeveiliging.

Productomschrijving

Dit witte, thermostatische verwarmingselement dient om ruimtes te verwarmen met een handdoekradiator. Het element heeft een vermogen van 900 watt en is geschikt voor vrijwel alle Maxaro-handdoekradiatoren. Daarnaast is dit eenvoudig aan te sluiten via de onderzijde van de radiator. Voor optimaal gebruik raden wij u aan om het verwarmingselement te combineren met onze infrarood afstandsbediening EAB001WZ.

Toepassing
Het verwarmingselement is ideaal als u ruimtes heeft die niet verwarmd worden door centrale verwarming. In dit geval is het mogelijk om uw handdoekradiator elektrisch te verwarmen met het element. In combinatie met de optionele afstandsbediening kunt u de omgevingstemperatuur meten. Houd er hierbij rekening mee dat een handdoekradiator een lagere luchtverplaatsing heeft, waardoor het langer duurt voordat de ruimte opgewarmd is.

Specificaties

Kleur
Wit
Kleurnaam
Wit
Lengte
83 cm

Standaard meegeleverd

  • Installatiehandleiding