Lusso 1 Persoons Stoomcabine | 100x100 cm Wit glas Draaideur Vierkant

SHA1010001

Lusso 1 Persoons Stoomcabine | 100x100 cm Wit glas Draaideur Vierkant

SHA1010001

3.395,-
Vanaf 22 augustus in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Door de aansluiting op gemengd water vult de cabine zich in zeer korte tijd met warme stoom.

De rugdouches zijn instelbaar en bieden een ontspannende watermassage, waarna u geniet onder de royale waterstralen van de regendouche.

Luxueuze extra’s zoals bluetooth en ingebouwde ledverlichting zijn makkelijk te gebruiken via het touchscreenbedieningspaneel.

De stoomcabine is uitgerust met een afvoergoot onderaan de deur, zodat waterdruppels niet op de grond vallen.

De servicedeur zorgt ervoor dat u onderhoud eenvoudig van binnenuit uitvoert en de cabine niet hoeft te verplaatsen.

Productomschrijving

In de Lusso-stoomcabine komt u volledig tot rust. De aansluiting op gemengd water zorgt ervoor dat de cabine zich binnen no time vult met warme stoom en u hier snel gebruik van maakt. Dit stijlvolle exemplaar is uitgerust met een thermostaatkraan, regen- en handdouche en allerlei luxueuze extra’s. Zo bent u voorzien van alles wat u nodig heeft. Bovenop al dit comfort profiteert u bij deze stoomcabine van ultiem installatie- en onderhoudsgemak.

Design
De stoomcabine van 100x100 cm biedt één gebruikersplaats en is ideaal voor een heerlijk moment voor uzelf. Dit model heeft een vierkante vormgeving en is voorzien van 8 mm helder en wit veiligheidsglas. Samen met de transparante kunststof profielen zorgt dit voor een moderne uitstraling. De douchebak en het dak van mineraalmarmer passen hier perfect bij.

Luxueuze extra’s
Naast de stoomfunctie bevat de stoomcabine 6 rvs-rugdouches die per rij instelbaar zijn. Deze maken uw stoomsessie nóg aangenamer. Met de geïntegreerde ledverlichting ervaart u de positieve invloeden van licht op uw lichaam en geest. Kies uit maar liefst 7 verschillende kleuren en stem deze af op uw huidige stemming.

Bluetooth maakt het fijne ontspanningsmoment in uw stoomcabine compleet. Hiermee verbindt u eenvoudig uw telefoon zodat u naar uw eigen muziek luistert tijdens het stomen. Middels het touchscreenbedieningspaneel maakt u eenvoudig gebruik van deze luxueuze extra’s. Niet inbegrepen extra’s, zoals stoelen en een onderhoudspakket, kunt u indien gewenst bij ons aanschaffen.

Ultiem onderhoudsgemak
De stoomcabine is enorm onderhoudsvriendelijk. Voor het onderhoud is de cabine voorzien van een servicedeur. Hierdoor zijn alle componenten toegankelijk van binnenuit, zonder dat u de stoomcabine moet verplaatsen. Verder heeft dit model een afvoergoot aan de onderzijde van de deur, zodat waterdruppels niet op de grond vallen.

Eenvoudige installatie
Het installeren van de stoomcabine is zeer eenvoudig. Bij de opbouw heeft u enkel een waterpas, steeksleutel, schroevendraaier en een breekmes nodig. Bovendien is er door het gebruik van de meegeleverde dichtingen geen hevelwerking mogelijk, waardoor de stoomcabine kitvrij te monteren is.

Specificaties

Aantal rugjets
6
i Aromatherapie
i Kleurentherapie
i Muziekaansluiting
i Stoomtijdsduur instelbaar
Temperatuur instelbaar
Lichtsterkte instelbaar
Ventilatiesysteem
Reinigingssysteem
i Serviceluik
i Veiligheidsglas
Glasdikte
8 mm
Hoogte
220 cm
i Bediening
Touchscreen
Minimale watertoevoer
6-8 liter per minuut op 60°C

Standaard meegeleverd

  • Thermostaatkraan
  • Regendouche met handdouche
  • Dak en douchebak
  • Verstelbare poten
  • Douchebakpaneel
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Waar is een stoomcabine goed voor?

De stoom in een stoomcabine heeft een positief effect op de mentale gezondheid en het menselijk lichaam. Deze zorgt bijvoorbeeld voor een goede bloedcirculatie, ontspanning van de spieren en reiniging van de poriën. Overigens opent het tijdelijk de luchtwegen bij een verkoudheid om even vrij te kunnen ademen.

Wat is het verschil tussen een stoomcabine en sauna?

Een stoomcabine, ook wel Turks stoombad genoemd, werkt met een hoge luchtvochtigheid. In tegenstelling tot een sauna werkt een stoomcabine zonder kachel of stralers. De cabine wordt volledig verwarmd door de stoom zelf.

Aanbevolen combinaties

Stoomcabine + sifon

3.443,95

Vanaf 22 augustus in huis

Stoomcabine + sifon + onderhoudspakket

3.556,70

Vanaf 22 augustus in huis