Modera 1 Persoons Stoomcabine | 90x90 cm Zwart glas Schuifdeur Kwartrond

AK0909-521100

Modera 1 Persoons Stoomcabine | 90x90 cm Zwart glas Schuifdeur Kwartrond

AK0909-521100

2.495,-
Vandaag besteld, vrijdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Door de aansluiting op gemengd water vult de cabine zich in zeer korte tijd met warme stoom.

De geïntegreerde neveldouches en massagejets bieden extra ontspanning, waarna u tot rust komt onder de royale waterstralen van de regendouche.

Luxueuze extra’s zoals bluetooth en ingebouwde ledverlichting zijn makkelijk te gebruiken via het touchscreenbedieningspaneel.

De stoomcabine is eenvoudig en kitvrij te monteren dankzij de aluminiumprofielen die aan de douchebak en het glas voorgelijmd zijn.

De deuren met dubbele uitklikbare wielen zorgen voor optimaal installatie- en onderhoudsgemak.

Productomschrijving

In de Modera-stoomcabine komt u volledig tot rust. De aansluiting op gemengd water zorgt ervoor dat de cabine zich binnen no time vult met warme stoom en u hier snel gebruik van maakt. Dit stijlvolle exemplaar is uitgerust met een thermostaatkraan, regen- en handdouche en allerlei luxueuze extra’s. Zo bent u voorzien van alles wat u nodig heeft. Bovenop al dit comfort profiteert u bij deze stoomcabine van ultiem installatie- en onderhoudsgemak.

Design
De stoomcabine van 90x90 cm biedt één gebruikersplaats en is ideaal voor een ontspannend moment voor uzelf. De schuifdeur maakt het in- en uitstappen zeer makkelijk en is tevens ruimtebesparend. Dit model met kwartronde vormgeving beschikt over 6 mm helder en zwart veiligheidsglas. Samen met de zilveren poedercoat omlijsting zorgt dit voor een moderne en luxueuze uitstraling. De douchebak en het dak van mineraalmarmer passen hier perfect bij.

Luxueuze extra’s
Naast de stoomfunctie bevat de stoomcabine 2 geïntegreerde neveldouches en 4 ABS massagejets. Deze maken uw stoomsessie nóg aangenamer. Met de geïntegreerde ledverlichting ervaart u de positieve invloeden van licht op uw lichaam en geest. Kies uit maar liefst 7 verschillende kleuren en stem deze af op uw huidige stemming.  
Bluetooth maakt het fijne ontspanningsmoment in uw stoomcabine compleet. Hiermee verbindt u eenvoudig uw telefoon zodat u naar uw eigen muziek luistert tijdens het stomen. Middels het touchscreenbedieningspaneel maakt u eenvoudig gebruik van deze luxueuze extra’s. 

Ultiem installatie- en onderhoudsgemak
Om te genieten van deze heerlijke functionaliteiten hoeft u weinig werk te verrichten. Alle installatiematerialen zijn bij de stoomcabine inbegrepen. U heeft enkel een schroefmachine, waterpas en steeksleutel nodig. Door de aluminiumprofielen die voorgelijmd zijn aan de douchebak en het glas is de cabine kitvrij te monteren. Daarnaast bieden de dubbele uitklikbare wielen extra gemak bij de installatie en het onderhoud.

Specificaties

Aantal rugjets
4
i Aromatherapie
i Kleurentherapie
i Muziekaansluiting
i Stoomtijdsduur instelbaar
Temperatuur instelbaar
Lichtsterkte instelbaar
Ventilatiesysteem
Reinigingssysteem
i Serviceluik
i Veiligheidsglas
Glasdikte
6 mm
Hoogte
220 cm
i Bediening
Touchscreen
Minimale watertoevoer
6-8 liter per minuut op 60°C

Standaard meegeleverd

  • Thermostaatkraan
  • Regendouche met handdouche
  • Dak en douchebak
  • Verstelbare poten
  • Douchebakpaneel
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Waar is een stoomcabine goed voor?

De stoom in een stoomcabine heeft een positief effect op de mentale gezondheid en het menselijk lichaam. Deze zorgt bijvoorbeeld voor een goede bloedcirculatie, ontspanning van de spieren en reiniging van de poriën. Overigens opent het tijdelijk de luchtwegen bij een verkoudheid om even vrij te kunnen ademen.

Wat is het verschil tussen een stoomcabine en sauna?

Een stoomcabine, ook wel Turks stoombad genoemd, werkt met een hoge luchtvochtigheid. In tegenstelling tot een sauna werkt een stoomcabine zonder kachel of stralers. De cabine wordt volledig verwarmd door de stoom zelf.

Aanbevolen combinaties

Stoomcabine + sifon

2.543,95

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Stoomcabine + sifon + onderhoudspakket

2.656,70

Vandaag besteld, vrijdag in huis