Modera Stoomcabine met Bad | 140x140 cm Spiegel glas Schuifdeur Kwartrond

AK1414-612110

Modera Stoomcabine met Bad | 140x140 cm Spiegel glas Schuifdeur Kwartrond

AK1414-612110

3.475,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Door de krachtige stoomgenerator vult de cabine zich in zeer korte tijd met warme stoom.

Het whirlpoolbad biedt extra ontspanning, waardoor u geniet van een complete wellnesservaring.

Luxueuze extra’s zoals bluetooth en ingebouwde ledverlichting zijn makkelijk te gebruiken via het touchscreenbedieningspaneel.

Dit exemplaar is eenvoudig en kitvrij te monteren dankzij de voorgemonteerde profielen.

De deuren met dubbele uitklikbare wielen zorgen voor optimaal installatie- en onderhoudsgemak.

Productomschrijving

De Modera-stoomcabine met bad combineert het beste van 2 werelden: heerlijk stomen en baden. De aansluiting op gemengd water zorgt ervoor dat de cabine zich binnen no time vult met warme stoom en u hier snel gebruik van maakt. Na de stoomsessie komt u volledig tot rust in het bad met watermassage. Dit stijlvolle exemplaar is uitgerust met een thermostaatkraan, regen- en handdouche en allerlei luxueuze extra’s. Zo bent u voorzien van alles wat u nodig heeft.

Design
De stoomcabine heeft een ruim formaat van 140x140 cm en biedt 2 gebruikersplaatsen, zodat u samen met uw partner optimaal geniet. De schuifdeur maakt het in- en uitstappen zeer eenvoudig en is tevens ruimtebesparend. Dit model met kwartronde vormgeving beschikt over 6 mm helder veiligheidsglas en schitterend spiegelglas. Samen met de zilveren poedercoat omlijsting zorgt dit voor een moderne uitstraling.

Luxueuze extra’s
Naast de stoomfunctie bevat deze stoomcabine een bad met bodemjets die zorgen voor een fijne massage van huid en spieren. Met de geïntegreerde ledverlichting ervaart u de positieve invloeden van licht op uw lichaam en geest. Kies uit maar liefst 7 verschillende kleuren en stem deze af op uw huidige stemming. 

Bluetooth maakt het fijne ontspanningsmoment in de stoomcabine compleet. Hiermee verbindt u eenvoudig uw telefoon zodat u naar uw eigen muziek luistert tijdens het stomen of baden. Middels het touchscreenbedieningspaneel maakt u eenvoudig gebruik van deze luxueuze extra’s. 

Ultiem installatie- en onderhoudsgemak
Om te genieten van deze heerlijke functionaliteiten hoeft u weinig werk te verrichten. Alle installatiematerialen zijn bij de stoomcabine inbegrepen. U heeft enkel een schroefmachine, waterpas en steeksleutel nodig. Door de aluminiumprofielen die voorgelijmd zijn aan de douchebak en het glas is de cabine kitvrij te monteren. Daarnaast bieden de dubbele uitklikbare wielen extra gemak bij de installatie en het onderhoud.

Specificaties

Aantal bodemjets
8
Waterpomp
i Aromatherapie
i Kleurentherapie
i Muziekaansluiting
i Stoomtijdsduur instelbaar
Temperatuur instelbaar
Lichtsterkte instelbaar
Ventilatiesysteem
Reinigingssysteem
i Serviceluik
i Veiligheidsglas
Glasdikte
6 mm
Hoogte
224 cm
i Bediening
Touchscreen

Standaard meegeleverd

  • Thermostaatkraan
  • Regendouche met handdouche
  • Vulkraan
  • Dak
  • Badpaneel
  • Verstelbare poten
  • Installatiehandleiding

Let op

Voor dit product heeft u 2 stroomgroepen nodig.

Veelgestelde vragen

Waar is een stoomcabine goed voor?

De stoom in een stoomcabine heeft een positief effect op de mentale gezondheid en het menselijk lichaam. Deze zorgt bijvoorbeeld voor een goede bloedcirculatie, ontspanning van de spieren en reiniging van de poriën. Overigens opent het tijdelijk de luchtwegen bij een verkoudheid om even vrij te kunnen ademen.

Wat is het verschil tussen een stoomcabine en sauna?

Een stoomcabine, ook wel Turks stoombad genoemd, werkt met een hoge luchtvochtigheid. In tegenstelling tot een sauna werkt een stoomcabine zonder kachel of stralers. De cabine wordt volledig verwarmd door de stoom zelf.

Aanbevolen combinaties

Stoomcabine met bad + sifon

3.529,95

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Stoomcabine met bad + sifon + onderhoudspakket

3.637,65

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis