Stoomcabine starterspakket

911013796

Stoomcabine starterspakket

911013796

127,75
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De glasoppervlaktebeschermer is makkelijk aan te brengen en biedt een langdurige bescherming van circa 3 à 4 maanden.

De sanitair totaalreiniger ontkalkt en verfrist uw gehele badkamer en laat een beschermlaag achter.

De stoomcabine generator reiniger zorgt voor het behoud van een veilig en goed functionerend systeem van de stoomcabine, waardoor deze in uitstekende conditie blijft.

Productomschrijving

Het stoomcabine starterspakket bestaat uit een stoomcabine sifon, stoomcabine generator reiniger van 1 liter, 750 ml sanitair totaalreiniger, glasoppervlaktebeschermer van 300 ml en 100 ml eucalyptus stoombadspray. Hiermee bent u meteen van alle benodigdheden voorzien om optimaal gebruik te maken van uw stoomcabine.

Stoomcabine generator reiniger
De stoomcabine generator reiniger verwijdert kalkaanslag en vuil in het interne leidingsysteem en de generator van de stoomcabine. Voor het behoud van een veilig en goed functionerend systeem, adviseren wij u om maandelijks of na 60 stoomsessies een reiniging uit te voeren. Hierbij is 4 tot 6 dopjes benodigd van dit product. Zo blijft de stoomfunctie van uw stoomcabine optimaal.

Sanitair totaalreiniger
De sanitair totaalreiniger verwijdert probleemloos kalkaanslag, zeepresten en huidvetten die zich op het oppervlak bevinden. Bovendien laat dit schoonmaakmiddel een beschermende laag achter, waardoor uw stoomcabine langer fris en schoon blijft. De totaalreiniger is ook geschikt voor het schoonmaken van uw gehele badkamer. Bij gebruik heeft u 20 tot 40 ml nodig per 10 liter water.

Glasoppervlaktebeschermer
Daarnaast zorgt de glasoppervlaktebeschermer dat de behandelde oppervlakken water- en vuilafstotend worden. Hierdoor kunnen vuil en kalkaanslag zich minder snel aan het glas van uw stoomcabine hechten. Dit product verbruikt slechts 10 ml per m².

Stoombadspray
Met de stoombadspray verspreidt u een heerlijke eucalyptusgeur in de stoomcabine. Enkele malen de spraypomp indrukken is voldoende voor een optimale geurverspreiding. Dankzij deze spray is uw stoomsessie nóg aangenamer.

Specificaties

Inhoud
1 L0.75 L0.1 L0.3 L
Geur
Eucalyptus
Houdbaarheid
3 jaar onaangebroken
Onderhoudsadvies
Minimaal 1x per maand of na 60 stoomsessies
Toepassing
StoomcabineGehele badkamerGlasKeramiek
Verbruik
4 tot 6 dopjes per reiniging20-40 ml per 10 liter water10 ml per m2
Afvoercapaciteit
35 l/m
Diameter afvoergat
4 cm
Kleur
Wit
Materiaal
Polypropeen
Toepassing
Douchebak