Keramisch Parket Pine Light 20,5x60 Houtlook Beige

505-060101

Keramisch Parket Pine Light 20,5x60 Houtlook Beige

505-060101

17,-per m²

18,70  per pak (1.1 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

18,70(1.10 m²)

(1 x 18,70)

Uiterlijk August 24 in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

De houtlook tegel uit de Pine-serie is voorzien van een natuurgetrouw dessin en structuur, waardoor deze haast niet van echt hout te onderscheiden is. De tegel is gemaakt van keramiek en hierdoor niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.  

Tegels voor elke ruimte

Deze beige houtlook tegel is geschikt voor op de wand of vloer in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of toilet. Zo legt u de ideale basis om uw droominterieur te verwezenlijken. Daarnaast gaan de tegels uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling, zodat u op koude dagen de behaaglijke warmte van een tapijt of vloerbedekking realiseert. In de zomer houdt u niet alleen uw hoofd, maar ook uw voeten koel.   

Legrichting

Bij langwerpige 20,5x60 cm tegels heeft u de keuze uit diverse legverbanden. De meestvoorkomende voor houtlook tegels is kwart- of wildverband. Hiermee creëert u dezelfde look-and-feel als een houten parketvloer en geniet u van alle gebruiksgemakken van keramisch parket.  

Afwerking

De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen van de tegel niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft de tegel een ronde afwerking en wordt deze gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de houtlook tegels met een zilvergrijze voeg. Kies verder voor de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

  • Eerste keus
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Vorstbestendig
  • Deze tegel is geschikt voor alle binnenruimtes
  • Gebruik de tegelclips en tegelkeggen voor een optimaal resultaat

Specificaties

i Maatvoering
20,5x60 cm
Inhoud
1.1 m²
Kleur
Beige
Kleurnaam
Pine Light

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.