Mozaïek Pebble Black 30x30cm Natuursteen Antraciet Mat

306-050103

Mozaïek Pebble Black 30x30cm Natuursteen Antraciet Mat

306-050103

61,95per m²

61,95  per pak (1.00 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

61,95(2.00 m²)

(1 x 61,95)

Vandaag besteld, maandag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

De matte, antraciete mozaïektegel uit de Pebble-serie is opgebouwd uit kiezels die rechtstreeks uit de natuur komen. De ronde, afgesleten vorm is ontstaan door de stroming van het water. Hierdoor is ieder exemplaar uniek. Daarnaast heeft elke kiezel prachtige kleurnuances die extra diepte aan de mozaïek geven. Met deze kiezelmozaïek zorgt u gegarandeerd voor een sfeervolle toevoeging en haalt u letterlijk een stukje natuur in huis.

Mozaïektegels voor elke ruimte
Deze sfeermaker plaatst u op de wand in uw badkamer, woonkamer, keuken, toilet of hal. De stenen zijn verwerkt in een mat van 30x30 cm, waardoor u de mozaïek eenvoudig bevestigt. Plaats de tegel bijvoorbeeld op de ombouw van een bad of betegel de achterwand in uw toiletruimte. Hiermee verhoogt u de wellness-sfeer en brengt u een mooi contrast aan in de ruimte.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn en de natuurlijke uitstraling nog beter tot zijn rechtkomt. Voor het mooiste effect voegt u de mozaïektegel met een antracietkleurige voeg. Kies verder voor de juiste tegel toebehoren zoals kit en pasta- of snellijm. Wilt u na het plaatsen de tegels reinigen? Gebruik dan een onderhoudsmiddel speciaal voor echt natuursteen. Dit middel is vrij van zuren, zodat de steen niet wordt aangetast.

Specificaties

i Maatvoering
30x30 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Pebble Black

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Vivido Oak