Mozaïek Pebble Tan 30x30cm Natuursteen Beige Mat

306-050102

Mozaïek Pebble Tan 30x30cm Natuursteen Beige Mat

306-050102

61,95per m²

61,95  per pak (1.00 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

61,95(2.00 m²)

(1 x 61,95)

Vandaag besteld, donderdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De tegel is eenvoudig schoon te maken, waardoor u ultiem onderhoudsgemak ervaart.

Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Dankzij het unieke ontwerp van deze mozaïek tegels zijn deze perfect voor een accentvloer of -wand.

Deze mozaïek tegels bevatten echte stenen in verschillende kleuren en maten die samen een natuurlijke sfeer creëren.

De tegels zijn vastgelijmd op een mat, waardoor u deze eenvoudig installeert.

Productomschrijving

De matte, beige mozaïektegel uit de Pebble-serie is opgebouwd uit kiezels die rechtstreeks uit de natuur komen. De ronde, afgesleten vorm is ontstaan door de stroming van het water. Hierdoor is ieder exemplaar uniek. Daarnaast heeft elke kiezel prachtige kleurnuances die extra diepte aan de mozaïek geven. Met deze kiezelmozaïek zorgt u gegarandeerd voor een sfeervolle toevoeging en haalt u letterlijk een stukje natuur in huis.

Mozaïektegels voor elke ruimte
Deze sfeermaker plaatst u op de wand in uw badkamer, woonkamer, keuken, toilet of hal. De stenen zijn verwerkt in een mat van 30x30 cm, waardoor u de mozaïek eenvoudig bevestigt. Plaats de tegel bijvoorbeeld op de ombouw van een bad of betegel de achterwand in uw toiletruimte. Hiermee verhoogt u de wellness-sfeer en brengt u een mooi contrast aan in de ruimte.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn en de natuurlijke uitstraling nog beter tot zijn rechtkomt. Voor het mooiste effect voegt u de mozaïektegel met een zilvergrijze voeg. Kies verder voor de juiste tegel toebehoren zoals kit en pasta- of snellijm.
Wilt u na het plaatsen de tegels reinigen? Gebruik dan een onderhoudsmiddel speciaal voor echt natuursteen. Dit middel is vrij van zuren, zodat de steen niet wordt aangetast.

Specificaties

i Maatvoering
30x30 cm
Kleur
Beige
Kleurnaam
Pebble Tan

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Verso White