Mozaïek Pedra Mix Grey 30x30cm Natuursteen Multicolor Mat

306-060102

Mozaïek Pedra Mix Grey 30x30cm Natuursteen Multicolor Mat

306-060102

51,95per m²

51,95  per pak (1.00 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

51,95(2.00 m²)

(1 x 51,95)

Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

De tegel is eenvoudig schoon te maken, waardoor u ultiem onderhoudsgemak ervaart.

Productomschrijving

De matte, meerkleurige mozaïektegel uit de Pedra-serie is opgebouwd uit platte, gebroken stukken stenen. Deze tegel is puur natuur. Hierdoor is ieder exemplaar uniek. Elke tegel heeft een bijzonder levendig oppervlak en prachtige grijze kleurschakeringen. Bovendien zorgt u voor een sfeervolle toevoeging en geeft de mozaïek een speelse twist aan uw interieur.

Mozaïektegels voor elke ruimte
Deze sfeermaker plaatst u op de wand of vloer in uw badkamer, woonkamer, keuken, toilet of hal voor spannend lijnenspel. De stenen zijn verwerkt in een mat van 30x30 cm, waardoor u de mozaïek gemakkelijk bevestigt. Plaats de tegel bijvoorbeeld op de ombouw van een bad of betegel de achterwand in uw toiletruimte. Hiermee brengt u gegarandeerd een origineel contrast aan.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn en de natuurlijke uitstraling nog beter tot zijn rechtkomt. Voor het mooiste effect combineert u de mozaïektegel met een grijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals kit en pasta- of snellijm. Wilt u na het plaatsen de tegels reinigen? Gebruik dan een onderhoudsmiddel speciaal voor echt natuursteen. Dit middel is vrij van zuren, zodat de steen niet wordt aangetast.

Specificaties

i Maatvoering
30x30 cm
Kleur
Meerkleurig
Kleurnaam
Pedra Mix Grey

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Blanco wit glans

Capitol Bianco