Mozaïektegel Blaze Mix 25,6x29,6cm Mozaïek Multicolor

306-070103

Mozaïektegel Blaze Mix 25,6x29,6cm Mozaïek Multicolor

306-070103

69,95per m²

95,13  per pak (1.36 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

95,13(1.36 m²)

(1 x 95,13)

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

De tegel is eenvoudig schoon te maken, waardoor u ultiem onderhoudsgemak ervaart.

Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Dankzij het unieke ontwerp van deze mozaïek tegels zijn deze perfect voor een accentvloer of -wand.

Deze mozaïek tegels zijn gemaakt van glas, wat een luxe sfeer creëert.

De tegels zijn vastgelijmd op een mat, waardoor u deze eenvoudig installeert.

Productomschrijving

Deze bruine, zeshoekige mozaïektegel uit de Blaze-serie zorgt voor extra dynamiek in uw interieur. Door de matte afwerking en betonlook is dit exemplaar een stoere verschijning. De tegel is gemaakt van keramiek en daardoor niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem gebruiksgemak.

Tegels voor elke ruimte
De tegel is geschikt voor op de wand. Plaats deze sfeermaker in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of het toilet om uw droominterieur te verwezenlijken. Hiermee geeft u elke ruimte een stijlvolle touch.

Speels lijnenspel
Een muur met deze tegel vormt een statement in elke ruimte en creëert een speelse touch. Betegel bijvoorbeeld de wand achter het aanrechtblad in uw keuken en laat de tegel tot halverwege de muur doorlopen. Hiermee brengt u een prachtig accent aan. Of betegel een volledige wand in uw badkamer voor een uniek effect.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft de tegel een ronde afwerking en wordt deze gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de tegel met een zilvergrijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
25,6x29,6 cm
Kleur
Meerkleurig
Kleurnaam
Blaze mix

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Unity Steel

Verso White