Mozaïektegel Mena Zwart 27,7x28,3cm Mozaïek Zwart

306-110101

Mozaïektegel Mena Zwart 27,7x28,3cm Mozaïek Zwart

306-110101

74,95per m²

117,67  per pak (1.57 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

117,67(1.57 m²)

(1 x 117,67)

Vandaag besteld, woensdag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

De tegel is eenvoudig schoon te maken, waardoor u ultiem onderhoudsgemak ervaart.

Productomschrijving

Deze glanzend zwarte mozaïektegel uit de Mena-serie bestaat uit een smal visgraatdesign. Hiermee zorgt u gegarandeerd voor een sfeervolle toevoeging. De tegel is gemaakt van keramiek en daardoor niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak. 

Mozaïektegels voor elke ruimte
Met deze chique sfeermaker tovert u elke wand in uw badkamer, woonkamer, keuken, toilet of hal om tot een wandjuweel. De zwarte tegeltjes zijn verwerkt in een mat, zodat u de mozaïek makkelijk bevestigt. Plaats de tegel bijvoorbeeld op de ombouw van een bad of betegel de achterwand in uw toiletruimte voor een uniek accent.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen van de tegel niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft de mozaïek een ronde afwerking en wordt de tegel gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de mozaïektegel met een antracietkleurige voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals kit en pasta- of snellijm. Zo bent u zeker van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
27,7x28,3cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Mena zwart

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Tura Grey