Vloertegel Lenox Mix 30x30cm Multicolor Gerectificeerd

304-080301

Vloertegel Lenox Mix 30x30cm Multicolor Gerectificeerd

304-080301

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

De tegel is eenvoudig schoon te maken, waardoor u ultiem onderhoudsgemak ervaart.

Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Dankzij het unieke ontwerp van deze mozaïek tegels zijn deze perfect voor een accentvloer of -wand.

Deze mozaïek tegels zijn gemaakt van glas, wat een luxe sfeer creëert.

De tegels zijn vastgelijmd op een mat, waardoor u deze eenvoudig installeert.

Productomschrijving

De betonlook mozaïektegel uit de Lenox-serie is opgebouwd uit beige en bruine tegeltjes van 3x15 cm. Hiermee zorgt u gegarandeerd voor een sfeervolle toevoeging. De tegeltjes zijn gemaakt van keramiek en hierdoor niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Mozaïektegels voor elke ruimte
Met deze sfeermaker tovert u elke wand in uw badkamer, woonkamer, keuken, toilet of hal om tot een wandjuweel. De tegeltjes zijn verwerkt in een mat van 30x30 cm, zodat u de mozaïek gemakkelijk bevestigt. Plaats de tegel bijvoorbeeld op de ombouw van een bad of betegel de achterwand in uw toiletruimte.

Afwerking
De tegel is gerectificeerd. Dit betekent dat de randen van de tegel haaks geslepen zijn na het bakproces, wat een strak resultaat geeft. De mozaïektegels zijn namelijk te plaatsen met een voeg van slechts 2 mm. Voor het mooiste effect combineert u de betonlook met een zandbruine voeg. Kies verder voor de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit. Zo bent u zeker van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
30x30 cm
Kleur
Meerkleurig
Kleurnaam
Lenox Mix

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Lenox Earth

Lenox Ivory