Tegelsample, Vloertegel/Wandtegel, Avenue Steel

404-0202TS

Tegelsample, Vloertegel/Wandtegel, Avenue Steel

404-0202TS

2,50
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Kies je variant

1

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Met deze tegelsample vergelijkt u gemakkelijk de Avenue-tegel met uw interieur. Doordat de sample slechts een gedeelte van een volledige tegel is kan de kleurschakering, tekening of het patroon mogelijk iets afwijken van het daadwerkelijke product. Houd er verder rekening mee dat u dit artikel niet mag retourneren. De verzending van samples kost € 4,95. Sluit de tegel perfect aan op uw wensen? Dan is die verkrijgbaar in de volgende maten: strokenmix en 40x80 cm.

Voor de juiste beoordeling van de tegel hebben we hieronder een aantal tips voor u op een rij gezet:

  • Licht heeft veel invloed op de kleur van de tegel. Bekijk daarom de tegelsample bij dag- en kunstlicht in de ruimte waarin u de tegel gaat plaatsen. Vergelijk ook op diverse tijdstippen. In de ochtend is er namelijk een andere lichtinval dan in de middag.
  • Gaat u de tegels op de vloer leggen? Leg de sample dan op de vloer. Indien u de wand(en) gaat betegelen, houd de tegelsample tegen de betreffende wand(en). Een tegel op de vloer oogt namelijk lichter dan op de muur.
  • Bekijk de sample ook van 1 meter afstand. De kleur lijkt van een afstand vaak lichter en meer verzadigd dan wanneer u deze van dichtbij bekijkt.

Specificaties