Tegelsample, Wandtegel, Colora Groen

401-0605TS

Tegelsample, Wandtegel, Colora Groen

401-0605TS

2,50
Vandaag besteld, donderdag in huis

Maximaal 5 tegelsamples per klant.

Maximaal 5 tegelsamples per klant.

1

Retourneren binnen 365 dagen

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

"Met deze tegelsample vergelijkt u gemakkelijk de Colora-tegel met uw interieur. Doordat de sample slechts een gedeelte van een volledige tegel is kan de kleurschakering, tekening of het patroon mogelijk iets afwijken van het daadwerkelijke product. Houd er verder rekening mee dat u dit artikel niet mag retourneren. De verzending van de sample is gratis. Sluit de tegel perfect aan op uw wensen? Dan is die verkrijgbaar in 10x10 cm en 6,2x25 cm.

Voor de juiste beoordeling van de tegel hebben we hieronder een aantal tips voor u op een rij gezet:

  • Licht heeft veel invloed op de kleur van de tegel. Bekijk daarom de tegelsample bij dag- en kunstlicht in de ruimte waarin u de tegel gaat plaatsen. Vergelijk ook op diverse tijdstippen. In de ochtend is er namelijk een andere lichtinval dan in de middag.
  • Gaat u de tegels op de vloer leggen? Leg de sample dan op de vloer. Indien u de wand(en) gaat betegelen, houd de tegelsample tegen de betreffende wand(en). Een tegel op de vloer oogt namelijk lichter dan op de muur.
  • Bekijk de sample ook van 1 meter afstand. De kleur lijkt van een afstand vaak lichter en meer verzadigd dan wanneer u deze van dichtbij bekijkt."

Specificaties