Afdichtset Tegelwerk Pasta 12m Kimband Foby 5 kg

400-050301

Afdichtset Tegelwerk Pasta 12m Kimband Foby 5 kg

400-050301

38,50  per stuk (20.00 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

=

Totaalprijs:

38,50(20.00 m²)

(1 x 38,50)

Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Foby+ Waterdichtsysteem bestaat uit 5 kg afdichtpasta, 12 m afdichtband en een blokwitter. Het systeem is geschikt voor het binnenshuis afdichten van horizontale en verticale hoekaansluitingen onder het tegelwerk op onder andere beton, kalkzandsteen, cement- en gipsgebonden pleisterwerk, cellenbeton en gipsblokken. De set is voldoende voor een gebruik van 15 tot 25 m².

Uitstekende waterdichtheid
Het systeem gebruikt u om uw badkamer waterdicht te maken voordat de tegels aangebracht worden. Na het drogen vormt het waterdichtsysteem een elastisch waterdicht membraam waarover u veilig kunt betegelen.

Toepassingsgebieden
Het waterdichtsysteem gebruikt u eenvoudig voor het afdichten van hoekaansluitingen, leidingdoorvoeren en afvoerputjes in de badkamer. Daarnaast leent het zich uitstekend voor watergevoelige bouwmaterialen zoals gips- en gipskartonwanden en watervaste multiplex-vloeren. De afdichtpasta en -band is scheurbestendig en blijvend elastisch.

Tegel toebehoren
Voor een optimaal eindresultaat van uw prachtige, nieuwe tegelwand of -vloer is het van belang dat u de juiste tegel toebehoren aanschaft. Kies voor de belangrijkste benodigdheden voor het leggen of zetten van uw tegels: tegellijm, voegmiddel, voorstrijkmiddel, siliconenkit, clips en keggen.

Specificaties

Kleur
Bruin
Kleurnaam
Lichtbruin

Veelgestelde vragen

Hoe worden tegeltoebehoren afgevoerd en welke methode is hiervoor geschikt?

Kleine hoeveelheden kunnen bij het huisvuil of in een bouw/grofvuilcontainer gestort worden. Voordat u en container bestelt, is het belangrijk om de wet- en regelgeving te controleren. U kunt hiervoor informatie opvragen bij de lokale overheid en/of afvalverwerker. Volledig geleegde verpakkingen kunt u recyclen.