Siliconenkit Donkergrijs Foby 310 ml

400-030305

Siliconenkit Donkergrijs Foby 310 ml

400-030305

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Foby Silicone NO is een gebruiksklare, donkergrijze siliconenkit op basis van polysiloxanen. De kit is geschikt voor het maken van blijvend elastische voegen bij tegelwerk in onder andere badkamers, douches, toiletten en keukens. Daarnaast hecht de kit op de meeste droge en schone oppervlakken zoals tegels, glas, aluminium, messing, rvs en kunststoffen. De siliconenkit is niet geschikt voor natuursteen en spiegels. Het verbruik van dit product is afhankelijk van de voegdimensies.

Toepassing siliconenkit
Na het tegelen werkt u de wand of vloer netjes af met kit. Siliconenkit zorgt ervoor dat alle naden worden gedicht, zodat er geen vocht of vuil achter de tegels komt. Bovendien is deze kit ook geschikt om uw badkuip of douchecabine af te kitten. Wij adviseren deze kit niet voor het afkitten van de douchegoot. Mocht u deze daarvoor willen gebruiken, dient de kit elke 2 jaar opnieuw aangebracht te worden.  

Perfect afstemmen op de voegkleur
Deze siliconenkit is volledig afgestemd op de voegmiddelen van Foby. Zo zorgt u voor een optimaal eindresultaat van uw nieuwe tegelwand of -vloer en creëert u een prachtig geheel.

Specificaties

Kleur
Grijs
Kleurnaam
Donkergrijs