Siliconenkit Transparant Grijs Foby 310 ml

400-030303

Siliconenkit Transparant Grijs Foby 310 ml

400-030303

8,95  per stuk (6.00 m¹)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m¹

=

Totaalprijs:

8,95(6.00 m¹)

(1 x 8,95)

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Foby Silicone NO is een gebruiksklare, zilvergrijze siliconenkit op basis van polysiloxanen. De kit is geschikt voor het maken van blijvend elastische voegen in tegelwerk in onder andere badkamers, douches, toiletten en keukens. Daarnaast hecht de kit op de meeste droge en schone oppervlakken zoals tegels, glas, aluminium, messing, rvs kunststoffen en natuursteen. Het verbruik van dit product is afhankelijk van de voegdimensies.

Toepassing siliconenkit
Na het tegelen werkt u de wand of vloer netjes af met kit. Siliconenkit zorgt ervoor dat alle naden worden gedicht, zodat er geen vocht of vuil achter de tegels komt. Bovendien is deze kit ook geschikt om uw badkuip of douchecabine af te kitten. Wij adviseren deze kit niet voor het afkitten van de douchegoot. Mocht u deze daarvoor willen gebruiken, dient de kit elke 2 jaar opnieuw aangebracht te worden.  

Perfect afstemmen op de voegkleur
Deze siliconenkit is volledig afgestemd op de voegmiddelen van Foby. Zo zorgt u voor een optimaal eindresultaat van uw nieuwe tegelwand of -vloer en creëert u een prachtig geheel.

Specificaties

Kleur
Grijs
Kleurnaam
Transparant grijs

Veelgestelde vragen

Hoe worden tegeltoebehoren afgevoerd en welke methode is hiervoor geschikt?

Kleine hoeveelheden kunnen bij het huisvuil of in een bouw/grofvuilcontainer gestort worden. Voordat u en container bestelt, is het belangrijk om de wet- en regelgeving te controleren. U kunt hiervoor informatie opvragen bij de lokale overheid en/of afvalverwerker. Volledig geleegde verpakkingen kunt u recyclen.