Tegelclips 20mm 500 stuks

400-100103

Tegelclips 20mm 500 stuks

400-100103

45,-
Vandaag besteld, maandag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

De tegelclips in combinatie met tegelkeggen zorgen ervoor dat u, na het zetten van uw tegels, geniet van een prachtig eindresultaat. Deze zorgen er namelijk voor dat u tegels plaatst zonder oneffenheden en u altijd dezelfde afstand van de voegen heeft. Daarnaast houden de clips en keggen de tegels op hun plaats tijdens het droogproces van de lijm. De clips en keggen zijn eenvoudig in gebruik en bruikbaar voor zowel de professionele tegelzetter als de doe-het-zelver.

Aantal tegelclips en –keggen
Tegelclips dienen in combinatie met tegelkeggen geplaatst te worden om een optimaal plaatsingseffect te creëren. Middels de wijzer op de bovenstaande afbeelding berekent u gemakkelijk het aantal clips en keggen die benodigd zijn. De clips zijn geschikt voor tegels tot 20 mm dik en een voegbreedte van 2 mm.

Toepassing clips en keggen
De clips plaatst u onder de tegels en blijven na het plaatsen hieronder zitten. De tegelkeg schuift u in de opening van de clip en duwt beide tegels op gelijke hoogte. Na de droogtijd verwijdert u de keggen en breekt u de clips af, zodat u kunt voegen. Een aangenaam voordeel is dat de keggen herbruikbaar zijn.

Specificaties

Veelgestelde vragen

Hoe worden tegeltoebehoren afgevoerd en welke methode is hiervoor geschikt?

Kleine hoeveelheden kunnen bij het huisvuil of in een bouw/grofvuilcontainer gestort worden. Voordat u en container bestelt, is het belangrijk om de wet- en regelgeving te controleren. U kunt hiervoor informatie opvragen bij de lokale overheid en/of afvalverwerker. Volledig geleegde verpakkingen kunt u recyclen.