Tegellijm Pastalijm Wandtegels Foby 16 kg

400-010401

Tegellijm Pastalijm Wandtegels Foby 16 kg

400-010401

36,95  per stuk (9.50 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

=

Totaalprijs:

36,95(9.50 m²)

(1 x 36,95)

Vandaag besteld, vrijdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Pastalijm kan enkel worden gebruikt om wandtegels te verlijmen. Deze lijm is niet geschikt voor vloertegels die ook tegen de wand geplaatst kunnen worden. Kijk bij de specificaties van uw gekozen tegel of het enkel een wandtegel is of een vloer- en wandtegel.

Productomschrijving

Foby Copy-Flex is een gebruiksklare wandtegellijm op basis van kunstharsdispersie. De lijm is geschikt voor het binnenshuis verlijmen van verschillende formaten wandtegels op alle gebruikelijke ondergronden zoals beton, kalkzandsteen, cement- en gipsgebonden pleisterwerk, cellenton, gipsblokken, isolatieplaten en bestaand tegelwerk. Het verbruik is gemiddeld 1,5 tot 2,5 kg per m².

Zuigende en niet-zuigende ondergronden
Sterk zuigende ondergronden moet u altijd voorstrijken met voorstrijkmiddel voor zuigende ondergronden. Gladde en niet-zuigende ondergronden, zoals bestaand tegelwerk dient u vooraf te ontvetten en voorstrijken met voorstrijkmiddel tegel-over-tegel. Bij een niet-zuigende ondergrond moet de tegel een absorberende scherf hebben.

Toepassingsgebied pastalijm
De pastalijm is elastisch, heeft een hoog stand vermogen en is vochtbestendig. Deze is niet geschikt voor vloertegelwerk en onderwatertoepassingen bijvoorbeeld zwembassins. Ook leent de lijm zich niet voor vloertegels die tegen de wand aan geplaatst worden. Houd er verder rekening mee dat gipspleisters een minimale laagdikte van 10 mm hebben voor voldoende draagkracht.

Toebehoren
Breng de pastalijm aan met een geschikte lijmkam. Kies een geschikte vertanding die zorgt voor een contactoppervlak van minstens 65% tussen de achterzijde van de tegel en de lijm. Voor een optimaal eindresultaat gebruikt u onze tegelclips en -keggen.

Specificaties

Kleur
Wit
Kleurnaam
Wit

Veelgestelde vragen

Hoe worden tegeltoebehoren afgevoerd en welke methode is hiervoor geschikt?

Kleine hoeveelheden kunnen bij het huisvuil of in een bouw/grofvuilcontainer gestort worden. Voordat u en container bestelt, is het belangrijk om de wet- en regelgeving te controleren. U kunt hiervoor informatie opvragen bij de lokale overheid en/of afvalverwerker. Volledig geleegde verpakkingen kunt u recyclen.