Tegelreiniger Vloeibaar Foby 1 Liter

400-060301

Tegelreiniger Vloeibaar Foby 1 Liter

400-060301

6,95  per stuk (20.00 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

=

Totaalprijs:

6,95(20.00 m²)

(1 x 6,95)

Vandaag besteld, maandag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Foby Tegelreiniger is een op water gebaseerd middel om aanslag op keramische ondergronden, zoals tegels en sanitair te verwijderen. Het verbruik is afhankelijk van de gewenste dosering van de tegelreiniger. Voor een lichte verontreiniging verdunt u het middel 1 op 10 met water. Bij zwaardere verontreiniging is de verhouding 1 op 1 met water. Een onverdunde dosering is geschikt voor sterke en hardnekkige schoonmaakklussen.

Toepassingsgebied tegelreiniger
De reiniger wordt gebruikt om bestaand tegelwerk te onderhouden. Daarnaast is deze geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag en cementsluiers op bestaand tegelwerk. Gebruik de tegelreiniger niet op zuurgevoelige ondergronden bijvoorbeeld natuursteen, marmer of graniet. Hiervoor adviseren we onze natuursteenreiniger. Deze is ideaal voor natuursteen en geeft hetzelfde resultaat.

Tegel toebehoren
Voor een optimaal eindresultaat van uw prachtige, nieuwe tegelwand of -vloer is het van belang dat u de juiste tegel toebehoren aanschaft. Kies voor de belangrijkste benodigdheden voor het leggen of zetten van uw tegels: tegellijm, voegmiddel, voorstrijkmiddel, siliconenkit, clips en keggen.

Specificaties

Kleur
Kleurloos
Kleurnaam
Transparant

Veelgestelde vragen

Hoe worden tegeltoebehoren afgevoerd en welke methode is hiervoor geschikt?

Kleine hoeveelheden kunnen bij het huisvuil of in een bouw/grofvuilcontainer gestort worden. Voordat u en container bestelt, is het belangrijk om de wet- en regelgeving te controleren. U kunt hiervoor informatie opvragen bij de lokale overheid en/of afvalverwerker. Volledig geleegde verpakkingen kunt u recyclen.