Voegmiddel Antraciet Poedervorm Foby 5 kg

400-020305

Voegmiddel Antraciet Poedervorm Foby 5 kg

400-020305

11,95  per stuk (20.00 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

=

Totaalprijs:

11,95(20.00 m²)

(1 x 11,95)

Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Foby+ Univoeg is een voorgemengde voegmortel op cementbasis. Het voegmiddel is geschikt voor het binnen- en buitenshuis voegen van keramische wand- en vloertegels, (glas)mozaïek en natuursteen met een voegbreedte van 2 tot 10 mm. Door de toevoeging van kunststoffen is het middel waterdicht en daarom uitstekend voor tegelwerk in droge en natte ruimtes. Het verbruik is 0,1 tot 0,5 kg per m². Dit is afhankelijk van het tegelformaat, de voegbreedte en -diepte.

Uitstekende afwerking
Het voegmiddel zorgt voor een nette afwerking van uw tegels. Bovendien speelt de juiste kleur een belangrijke rol bij het uiteindelijke resultaat van uw tegelwerk. De voegkleur is vaak lichter dan de tegels. Voor het mooiste effect past u de antraciete voeg toe bij zwarte tegels, of laat het geheel egaal lijken in combinatie met antracietkleurige tegels.

Toebehoren
Na het voegen van de tegels zit er vaak cementsluier over. Spons het oppervlak met schoon water na zodra de voeg vingerdroog is. Na 24 uur kunt u de tegels reinigen. Hiervoor adviseren we onze speciale tegelreiniger om uw nieuwe tegels schoon te krijgen. Daarnaast leent deze reiniger zich uitstekend voor het overige onderhoud van uw tegels.

Specificaties

Kleur
Grijs
Kleurnaam
Antraciet

Veelgestelde vragen

Hoe worden tegeltoebehoren afgevoerd en welke methode is hiervoor geschikt?

Kleine hoeveelheden kunnen bij het huisvuil of in een bouw/grofvuilcontainer gestort worden. Voordat u en container bestelt, is het belangrijk om de wet- en regelgeving te controleren. U kunt hiervoor informatie opvragen bij de lokale overheid en/of afvalverwerker. Volledig geleegde verpakkingen kunt u recyclen.