Voegmiddel Beige Poedervorm Foby 5 kg

400-020309

Voegmiddel Beige Poedervorm Foby 5 kg

400-020309

11,95  per stuk (20.00 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

=

Totaalprijs:

11,95(20.00 m²)

(1 x 11,95)

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Foby+ Univoeg is een voorgemengde voegmortel op cementbasis. Het voegmiddel is geschikt voor het binnen- en buitenshuis voegen van keramische wand- en vloertegels, (glas)mozaïek en natuursteen met een voegbreedte van 2 tot 10 mm. Door de toevoeging van kunststoffen is het middel waterdicht en daarom uitstekend voor tegelwerk in droge en natte ruimtes. Het verbruik is 0,1 tot 0,5 kg per m². Dit is afhankelijk van het tegelformaat, de voegbreedte en -diepte.

Uitstekende afwerking
Het voegmiddel zorgt voor een nette afwerking van uw tegels. Bovendien speelt de juiste kleur een belangrijke rol bij het uiteindelijke resultaat van uw tegelwerk. De voegkleur is vaak lichter dan de tegels. Voor het mooiste effect past u de beige voeg toe bij donkerbeige tegels, of laat het geheel egaal lijken in combinatie met beige tegels.

Toebehoren
Na het voegen van de tegels zit er vaak cementsluier over. Spons het oppervlak met schoon water na zodra de voeg vingerdroog is. Na 24 uur kunt u de tegels reinigen. Hiervoor adviseren we onze speciale tegelreiniger om uw nieuwe tegels schoon te krijgen. Daarnaast leent deze reiniger zich uitstekend voor het overige onderhoud van uw tegels.

Specificaties

Kleur
Beige
Kleurnaam
Beige