Voorstrijkmiddel Tegel-Over-Tegel Vloeibaar Foby 5 kg

400-040302

Voorstrijkmiddel Tegel-Over-Tegel Vloeibaar Foby 5 kg

400-040302

29,95  per stuk (20.00 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

=

Totaalprijs:

29,95(20.00 m²)

(1 x 29,95)

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Foby Hechtbrug is een rood gepigmenteerde, lichtgevulde kunstharsdispersie en is goed bestand tegen alkaliën. Het voorstrijkmiddel is geschikt voor niet-zuigende ondergronden zoals gevlinderd beton, bestaand tegelwerk, betonemaille, oude verf- en coatinglagen, siergrind, oude lijmlagen en linoleum. Een emmer van 5 kg is voldoende voor circa 20 m².

Niet-zuigende ondergrond
Voordat u een oppervlak gaat betegelen behandelt u dit met een voorstrijkmiddel. Dit middel is geschikt voor niet-zuigende ondergronden en zorgt ervoor dat de tegellijm hecht, zodat uw tegels goed blijven zitten. Het voorstrijkmiddel heeft een groot hechtvermogen en kan spatvrij worden aangebracht. Verder is het middel niet geschikt voor zuigende ondergronden. Gebruik hiervoor het voorstrijkmiddel voor zuigende ondergronden.

Tegel toebehoren
Voor een optimaal eindresultaat van uw prachtige, nieuwe tegelwand of -vloer is het van belang dat u de juiste tegel toebehoren aanschaft. Kies voor de belangrijkste benodigdheden voor het leggen of zetten van uw tegels: tegellijm, voegmiddel, tegelreiniger, siliconenkit, clips en keggen.

Specificaties

Veelgestelde vragen

Hoe worden tegeltoebehoren afgevoerd en welke methode is hiervoor geschikt?

Kleine hoeveelheden kunnen bij het huisvuil of in een bouw/grofvuilcontainer gestort worden. Voordat u en container bestelt, is het belangrijk om de wet- en regelgeving te controleren. U kunt hiervoor informatie opvragen bij de lokale overheid en/of afvalverwerker. Volledig geleegde verpakkingen kunt u recyclen.