Voorstrijkmiddel Zuigende Ondergrond Vloeibaar Foby 5 Liter

400-040301

Voorstrijkmiddel Zuigende Ondergrond Vloeibaar Foby 5 Liter

400-040301

24,95  per stuk (45.00 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

=

Totaalprijs:

24,95(45.00 m²)

(1 x 24,95)

Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Foby Primer is een kant-en-klaar voorstrijkmiddel op basis van een kunstharsdispersie. Het voorstrijkmiddel is geschikt voor het binnen- en buitenshuis voorstrijken van alle zuigende ondergronden zoals beton, kalkzandsteen, cement- en anhydrietvloeren, cement- en gipsgebonden pleisterwerk, cellenbeton en watervast multiplex. Het verbruik is gemiddeld 8 tot 10 m² per liter, dit is afhankelijk van de ondergrond.

Zuigende ondergrond
Voordat u een oppervlak gaat betegelen behandelt u deze met een voorstrijkmiddel. Dit middel is geschikt voor zuigende ondergronden en zorgt ervoor dat de tegellijm hecht, zodat uw tegels goed blijven zitten. Het voorstrijkmiddel is niet geschikt voor gebruik op niet-zuigende ondergronden als bestaand tegelwerk. Gebruik hiervoor voorstrijkmiddel tegel-over-tegel.

Toebehoren
Voor een optimaal eindresultaat van uw prachtige, nieuwe tegelwand of -vloer is het van belang dat u de juiste tegel toebehoren aanschaft. Kies voor de belangrijkste benodigdheden voor het leggen of zetten van uw tegels: tegellijm, voegmiddel, tegelreiniger, siliconenkit, clips en keggen.

Specificaties

Kleur
Blauw

Veelgestelde vragen

Hoe worden tegeltoebehoren afgevoerd en welke methode is hiervoor geschikt?

Kleine hoeveelheden kunnen bij het huisvuil of in een bouw/grofvuilcontainer gestort worden. Voordat u en container bestelt, is het belangrijk om de wet- en regelgeving te controleren. U kunt hiervoor informatie opvragen bij de lokale overheid en/of afvalverwerker. Volledig geleegde verpakkingen kunt u recyclen.