Memory Flora Black Vloer-/Wandtegel | 20x20 cm Zwart Decor

502-010104

Memory Flora Black Vloer-/Wandtegel | 20x20 cm Zwart Decor

502-010104

27,50per m²

18,70  per pak (0.68 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

18,70(1.36 m²)

(1 x 18,70)

Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

Dankzij de vlekbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

De tegel gaat uitstekend samen met vloerverwarming en –koeling.

Pas hetzelfde formaat tegel als de vloertegel toe op de wand, om de ruimte optisch groter te maken.

Onze keramische vloertegels zijn geschikt voor plaatsing als vloer- en wandtegels.

Productomschrijving

Deze zwart-witte decortegel uit de Memory-serie is voorzien van een bloemenpatroon. Het uitgesproken dessin is een mix van retro en klassiek, maar in een nieuw jasje. De tegel is gemaakt van keramiek en hierdoor niet gevoelig voor zuren en vlekken. Dankzij de vlekbestendige toplaag ervaart u ultiem gebruiksgemak.

Tegels voor in de badkamer
De 20x20 cm tegel is geschikt voor op de badkamerwand of -vloer. Betegel de volledige vloer voor een contrastrijk effect. Of creëer een accent in de badkamer door slechts één deel te betegelen, zoals de douche. Daarnaast gaat de tegel uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling. Zo realiseert u op koude dagen de behaaglijke warmte van een tapijt of vloerbedekking. In de zomer houdt u niet alleen uw hoofd, maar ook uw voeten koel. 

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn, waardoor de tegel een klassieke en persoonlijke uitstraling krijgt. Voor het mooiste effect combineert u deze tegel met een zilvergrijze voeg. Kies verder voor de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
20x20 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Memory Flora Black

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.

Vaak gecombineerd met

Metro Wit glans

Capitol Anthracite