Vloer/Wandtegel Avanto Dark 30x60cm Natuursteenlook Zwart Gerectificeerd

503-100203

Vloer/Wandtegel Avanto Dark 30x60cm Natuursteenlook Zwart Gerectificeerd

503-100203

41,95per m²

45,31  per pak (1.08 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

45,31(2.16 m²)

(1 x 45,31)

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal, Hoofddorp en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

De tegel gaat uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling.

Productomschrijving

Deze zwarte natuursteenlook tegel uit de Avanto-serie heeft een matte afwerking en straalt bijzonder veel klasse uit. Door de natuurgetrouwe kleurnuances is de tegel nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden. De tegel is gemaakt van keramiek en hierdoor niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Tegels voor elke ruimte
Deze stijlvolle tegel is geschikt voor op de wand of vloer. Plaats deze sfeermaker in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of het toilet. Met deze tegel creëert u de ideale basis om uw droominterieur te verwezenlijken. Daarnaast gaat de tegel uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling. Zo realiseert u op koude dagen de behaaglijke warmte van een tapijt of vloerbedekking. In de zomer houdt u niet alleen uw hoofd, maar ook uw voeten koel.

Legrichting
U heeft de keuze uit meerdere legverbanden bij deze rechthoekige 30x60 cm tegel. De meestvoorkomende zijn vol- of halfsteens. Bij een volsteensverband liggen de tegels evenwijdig aan elkaar, terwijl ze bij halfsteens een halve tegel verspringen ten opzichte van de naastliggende rij. Plaatst u deze rechthoekige tegel horizontaal, dan lijkt de ruimte optisch breder. Een verticale legrichting maakt deze juist hoger en smaller.

Afwerking
De tegel is gerectificeerd. Dit betekent dat de randen haaks geslepen zijn na het bakproces, wat leidt tot een strakke afwerking. De tegel is namelijk te plaatsen met een voeg van slechts 2 mm. Voor het mooiste effect combineert u de natuursteenlook tegel met een donkergrijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
30x60 cm
Kleurnaam
Avanto dark