Vloertegel/Wandtegel Adagio Copper 30x60,3cm Uni Bruin

401-020203

Vloertegel/Wandtegel Adagio Copper 30x60,3cm Uni Bruin

401-020203

Eigenschappen

38,-per m²

61,94  per pak (1.63 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

61,94(1.63 m²)

(1 x 61,94)

Vandaag besteld, maandag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Deze keramische bruine uni-tegel maakt elke binnenruimte in uw huis compleet. De tegel kan zowel op de vloer als de wand van uw badkamer, hal of woonkamer geplaatst worden. Na het uithardingsproces is de tegel niet gerectificeerd, wat betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn. Het resultaat hiervan is een karakteristieke uitstraling.

  • Deze tegel is beschikbaar in diverse formaten en kleuren
  • Vloerverwarming en - koeling gaan goed samen met deze tegel
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
30x60,3 cm
Kleur
Bruin
Kleurnaam
Adagio Bruin

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.