Vloertegel/Wandtegel Downtown Platinum 60,5x60,5cm Uni Grijs

501-110102

Vloertegel/Wandtegel Downtown Platinum 60,5x60,5cm Uni Grijs

501-110102

19,95per m²

29,13  per pak (1.46 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

29,13(1.46 m²)

(1 x 29,13)

Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal, Hoofddorp en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

De tegel gaat uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling.

Productomschrijving

Deze stijlvolle uni-tegel uit de Downtown-serie is voorzien van een grijze afwerking en komt in iedere ruimte tot zijn recht.  De tegel is gemaakt van keramiek en hierdoor niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Tegels voor elke ruimte   
De grijze tegel is geschikt voor op de wand of vloer. Hiermee creëert u de ideale basis om uw droominterieur te verwezenlijken. Daarnaast gaat de tegel uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling. Zo realiseert u op koude dagen de behaaglijke warmte van een tapijt of vloerbedekking. In de zomer houdt u niet alleen uw hoofd, maar ook uw voeten koel.    

Legrichting   
Bij deze rechthoekige 60,5 x 60,5 cm tegel zijn er meerdere legverbanden mogelijk. De meestvoorkomende zijn vol- of halfsteens. Bij een volsteensverband liggen de tegels evenwijdig aan elkaar, bij halfsteens verspringen ze een halve tegel ten opzichte van de naastliggende rij. Plaats de rechthoekige tegel horizontaal om de ruimte optisch breder te maken. Een verticale legrichting maakt deze juist hoger en smaller.

Afwerking   
De tegel is gerectificeerd. Dit betekent dat de randen haaks geslepen zijn na het bakproces, wat leidt tot een strak resultaat. De tegel is namelijk te plaatsen met een voeg van slechts 2 mm. Voor het mooiste effect combineert u de uni-tegel met een zilvergrijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
60,5x60,5 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Downtown platinum