Vloertegel/Wandtegel Forum 33,3x33,3cm Natuursteenlook Lichtgrijs

503-090101

Vloertegel/Wandtegel Forum 33,3x33,3cm Natuursteenlook Lichtgrijs

503-090101

12,95per m²

18,67  per pak (1.44 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

18,67(1.44 m²)

(1 x 18,67)

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal, Hoofddorp en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

De tegel gaat uitstekend samen met vloerverwarming.

Productomschrijving

Deze natuursteenlook tegel uit de Forum-serie is voorzien van een lichtgrijze kleur met een bijzondere textuur en heeft een matte afwerking. De unieke tegel is gemaakt van keramiek en hierdoor niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

Tegels voor elke ruimte
De stijlvolle tegel is geschikt voor op de wand of vloer. Plaats deze in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of het toilet voor een sfeerrijke ambiance. Hiermee creëert u de ideale basis voor uw droominterieur. Daarnaast gaat de tegel uitstekend samen met vloerverwarming, zodat u op koude dagen de behaaglijke warmte van een tapijt of vloerbedekking realiseert.

Legrichting
Deze vierkante tegel van 33,3x33,3 cm wordt voornamelijk gelegd in een volsteensverband. Hierbij liggen de tegels evenwijdig aan elkaar. Voor een spannend lijnenspel combineert u de tegel met een bijpassende tegel in een ander formaat.

Afwerking
De tegel is niet-gerectificeerd. Dit betekent dat de randen niet haaks geslepen zijn na het bakproces. Hierdoor heeft de tegel een ronde afwerking en wordt deze gelegd met een voeg van minimaal 3 mm. Voor het mooiste effect combineert u de tegel met een zilvergrijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, waarmee u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
33,3x33,3 cm
Kleurnaam
Forum lichtgrijs