Vloertegel/Wandtegel Matera White 30x60cm Natuursteenlook Beige Gerectificeerd

503-070201

Vloertegel/Wandtegel Matera White 30x60cm Natuursteenlook Beige Gerectificeerd

503-070201

25,95per m²

28,03  per pak (1.08 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

28,03(2.16 m²)

(1 x 28,03)

Vandaag besteld, maandag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productvoordelen

Dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag ervaart u ultiem onderhoudsgemak.

De tegel gaat uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling.

Productomschrijving

De beige natuursteenlook tegel uit de Matera-serie heeft een matte afwerking en straalt hierdoor bijzonder veel klasse uit. De natuursteenlook heeft natuurgetrouwe kleurnuances, waardoor deze nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden is. Daarnaast is de tegel gemaakt van keramiek en heeft deze een slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag. Hierdoor ervaart u ultiem gebruiksgemak.

Tegels voor elke ruimte
Dit tijdloze exemplaar is geschikt voor op de wand of vloer. Plaats deze sfeermaker in uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of het toilet voor een frisse uitstraling. Hiermee creëert u de ideale basis voor uw droominterieur. Daarnaast gaat de tegel uitstekend samen met vloerverwarming en -koeling. Zo realiseert u op koude dagen de behaaglijke warmte van een tapijt of vloerbedekking. In de zomer houdt u niet alleen uw hoofd, maar ook uw voeten koel.

Legrichting
U heeft de keuze tussen diverse legverbanden bij deze rechthoekige 30x60 cm tegel. De meestvoorkomende zijn vol- of halfsteens. Bij een volsteensverband liggen de tegels evenwijdig aan elkaar, bij halfsteens verspringen ze een halve tegel ten opzichte van de naastliggende rij. Door de rechthoekige tegel horizontaal te plaatsen, lijkt de ruimte optisch breder. Een verticale legrichting maakt deze juist hoger en smaller.

Afwerking
De tegel is gerectificeerd. Dit betekent dat de randen haaks geslepen zijn na het bakproces, wat een strak resultaat geeft. De tegel is namelijk te plaatsen met een voeg van slechts 2 mm. Voor het mooiste effect combineert u de natuursteenlook tegel met een zilvergrijze voeg. Kies verder de juiste tegel toebehoren zoals tegellijm en kit, zodat u zeker bent van een optimaal eindresultaat.

Specificaties

i Maatvoering
30x60 cm
Kleur
Beige
Kleurnaam
Matera white