Vloertegel/Wandtegel Memory Flora Grey 20x20cm Portugees Multicolor

502-010103

Vloertegel/Wandtegel Memory Flora Grey 20x20cm Portugees Multicolor

502-010103

Eigenschappen

22,-per m²

14,96  per pak (0.68 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

14,96(1.36 m²)

(1 x 14,96)

Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

De Flora Grey is een decortegel uit de Memory-serie. Deze is voorzien van een bloemenprint. De print is een mix van retro en klassiek, maar in een nieuw jasje. Het uitgesproken dessin van de tegel geeft karakter aan uw badkamerinterieur.

De Portugese tegel is toe te passen op de wand én vloer. Betegel de volledige vloer voor een contrastrijk effect. Of crééer een accent in de badkamer door slechts één deel te betegelen met deze rijke print. Kies er bijvoorbeeld voor om van de douche de eyecatcher te maken. Laat de Flora-tegel volledig tot zijn recht komen door deze te combineren met een uni-tegel of betonlook tegel.
Tip: gebruik een grijze voeg voor het mooiste effect.

  • Deze tegel is geschikt voor badkamers
  • Vloerverwarming gaat goed samen met deze tegel
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
20x20 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Memory Flora Grey

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.