Vloertegel/Wandtegel Pavera Crema 60x60cm Natuursteenlook Beige Gerectificeerd

303-060101

Vloertegel/Wandtegel Pavera Crema 60x60cm Natuursteenlook Beige Gerectificeerd

303-060101

Eigenschappen

49,-per m²

70,56  per pak (1.44 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

70,56(1.44 m²)

(1 x 70,56)

Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Deze beige natuursteenlook tegel heeft een warme uitstraling. De keramische tegel heeft natuurgetrouwe kleurnuances, waardoor deze nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden is. Bovendien is de tegel onderhoudsvriendelijk dankzij de slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag.

De stijlvolle natuursteenlook tegel is geschikt voor alle ruimtes in huis. Deze beige tegel is een ware sfeermaker, waarmee u elke ruimte compleet maakt. Plaats de tegel bijvoorbeeld op de vloer of wand van uw toilet, woonkamer, badkamer of hal.
De vierkante Pavera-tegel van 60x60 cm is gerectificeerd. Dit wil zeggen dat de randen haaks geslepen zijn na het uithardingsproces. Hierdoor is het mogelijk de tegels te plaatsen met een voeg van 2 mm. Zo krijgt u een strak afgewerkt eindresultaat.

Tip: gebruik een zilvergrijze voegkleur voor het mooiste resultaat.

  • Deze tegel is gerectificeerd
  • De tegel is beschikbaar in diverse kleuren en formaten
  • Vloerverwarming gaat goed samen met deze tegel
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
60x60 cm
Kleur
Beige
Kleurnaam
Pavera Crema

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.