Vloertegel/Wandtegel Pavera Crema Reliëf 30x60cm Natuursteenlook Beige Gerectificeerd

303-060301

Vloertegel/Wandtegel Pavera Crema Reliëf 30x60cm Natuursteenlook Beige Gerectificeerd

303-060301

Eigenschappen

55,-per m²

79,20  per pak (1.44 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

79,20(1.44 m²)

(1 x 79,20)

Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Geef uw interieur een warme uitstraling met de beige Pavera-tegel. De keramische tegel is voorzien van een natuursteenlook. Door het natuurgetrouwe uiterlijk is deze bijna niet te onderscheiden van echt natuursteen. Verder is de natuursteenlook tegel voorzien van reliéf. Het reliéf wordt geaccentueerd door het schaduweffect, dat geeft extra diepte aan de tegel.

De rechthoekige tegel is geschikt voor elke ruimte binnenshuis. Hiermee crééert u een mooie accentwand in bijvoorbeeld uw toilet of keuken. Wilt u de tegel graag in uw badkamer? Leg deze dan op de vloer in de douche. Door het reliéf in de tegel ervaart u namelijk extra grip.

Deze gerectificeerde tegel heeft exact haaks geslepen zijkanten. Hierdoor is het mogelijk om de natuursteenlook tegel te plaatsen met een smalle voeg van 2 mm. Zo krijgt u een strak afgewerkte vloer of wand.

Tip: met een zilvergrijze voegkleur bereikt u het mooiste resultaat.

  • Deze tegel is gerectificeerd
  • De tegel is beschikbaar in diverse kleuren en formaten
  • Vloerverwarming gaat goed samen met deze tegel
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
30x60 cm
Kleur
Beige
Kleurnaam
Pavera Crema Reliëf

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.