Vloertegel/Wandtegel Pavera Gris 30x60cm Natuursteenlook Grijs Gerectificeerd

303-060202

Vloertegel/Wandtegel Pavera Gris 30x60cm Natuursteenlook Grijs Gerectificeerd

303-060202

Eigenschappen

49,-per m²

70,56  per pak (1.44 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

70,56(1.44 m²)

(1 x 70,56)

Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

De keramische tegel uit de Pavera-serie is voorzien van een natuursteenlook. Dankzij de grijze kleurnuances heeft de tegel een natuurgetrouw uiterlijk. Hierdoor is deze nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden. Het voordeel van een keramische tegel is dat deze een slijt-, vlek- en krasbestendige toplaag heeft. Hierdoor is de tegel makkelijk in onderhoud en behoudt deze jarenlang zijn prachtige uiterlijk.

Deze vloer- en wandtegel is geschikt voor alle binnenruimtes. Zo kunt u de vloeren en wanden in uw badkamer, toilet, hal of woonkamer voorzien van een prachtige natuursteenlook. Wilt u de ruimte optisch breder maken? Plaats de rechthoekige tegel in een horizontale legrichting. Bij een verticale legrichting maakt een tegel van 30x60de ruimte hoger en smaller.
De Pavera-tegel is gerectificeerd, dat wil zeggen dat de randen exact haaks geslepen zijn. Daardoor is het mogelijk om te werken met een smalle voeg van 2 mm. Zo geniet u van een strak eindresultaat.

Tip: het mooiste effect crééert u met een donkergrijze voeg.

  • Deze tegel is gerectificeerd
  • De tegel is beschikbaar in diverse kleuren en formaten
  • Vloerverwarming gaat goed samen met deze tegel
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
30x60 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Pavera Gris

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.