Vloertegel/Wandtegel Roots Tempest 30x60cm Betonlook Grijs Gerectificeerd

304-020201

Vloertegel/Wandtegel Roots Tempest 30x60cm Betonlook Grijs Gerectificeerd

304-020201

Eigenschappen

29,95per m²

43,13  per pak (1.44 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

+
10%

=

Totaalprijs:

43,13(1.44 m²)

(1 x 43,13)

Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Per productie kunnen tegels kleine variaties vertonen ten opzichte van elkaar. Door minimaal 10% snijverlies en een extra doos tegels te rekenen, voorkomt u dat u tegels moet bijbestellen uit een andere productie. Deze wijken mogelijk af in maat of kleur van uw eerdere bestelling.

Productomschrijving

Gebruik deze keramische, mat grijze betonlooktegel zowel op de vloer als de wand. De tegel is geschikt voor elke binnenruimte, zoals uw woonkamer, toilet of badkamer. Betonlook tegels hebben enerzijds alle voordelen van een keramische tegel. Zo zijn ze slijt-, vlek-, en krasbestendig door de harde toplaag. Dit maakt het onderhoud erg eenvoudig. Anderzijds hebben ze de unieke uitstraling van echt beton.
Met deze tegels krijgt u gegarandeerd een strak afgewerkt eindresultaat. Ze zijn namelijk gerectificeerd, wat betekent dat de randen na het uithardingsproces haaks geslepen zijn. Hierdoor kunt u werken met een smalle voeg van slechts 2 mm.

  • Deze tegel is beschikbaar in diverse formaten en kleuren
  • Deze tegel is gerectificeerd
  • Vloerverwarming en - koeling gaan goed samen met deze tegel
  • Wij leveren uitsluitend eerste keus tegels

Extra informatie

Met de juiste toebehoren zoals tegellijm, voegmiddel en kit bent u van een optimaal resultaat. Nadat u de tegels heeft toegevoegd aan het winkelmandje, geven wij op basis van uw keuze een suggestie voor bijpassende voeg- en kitkleuren. Op het tegelplein in één van onze showrooms bepaalt u de ideale kleur met behulp van voeg- en kitstalen.

Specificaties

i Maatvoering
30x60 cm
Kleur
Grijs
Kleurnaam
Roots Tempest

Veelgestelde vragen

Waarom tegels van Maxaro kopen?

De kwaliteit van onze tegels staat bovenaan. Maxaro biedt uitsluitend eerste keus tegels aan. De tegels worden bij aankomst altijd gecontroleerd door onze productspecialisten. Er is een uitgebreid assortiment in stijlgroepen en formaten. In de showrooms vindt u het tegelplein en willen we u inspireren door tegelpresentaties. Daarnaast heeft Maxaro een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een bijbehorend voorraadsysteem.

Hoeveel garantie heb ik op tegels?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw tegels. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Wat is een shadecode?

Per productie, ook wel ‘shade’ genoemd, hebben tegels dezelfde afwijking. De tegels wijken licht af in maat of kleur. Per product in uw bestelling wordt altijd dezelfde shade verkocht. Het kan gebeuren dat u tegels uit een andere productie krijgt als u op een later moment dezelfde tegel wilt aanschaffen. Vraag daarom na of dezelfde shade nog aanwezig is. Zo voorkomt u maat- en kleurafwijkingen. Controleer ook zelf nog vóór het plaatsen van de tegels of ze allemaal dezelfde shadecode hebben.